Zdravim chcel by som pocut vase nazory na kupu notebooku do 550 € na strih videa a grafiku
hry nehravam !
grafika Adobe Photoshop Cs3
a na video pouzivam Adobe After Effects Cs3 a Adobe Premiere Proc Cs 3 a velkost videa tak max 720p
inak bude notebook urceny na filmy, kancelarske aplikacie a internet
pozeram hlavne notebooky s matnym displejom
zatial mi vychadzaju Asus 550cc - je tam sice Core i3 Uckovy CPU cena je okolo 500 €
alebo HP ProBook 4540s cpu Core i5-3230M
aky je vas nazor ?
Notebook do 550 € na grafiku/strih videa
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: Notebook do 550 € na grafiku/strih videa
predpokladám že na NB je dôvod kedže za 550E by sa dal vcelku slušná stolná mašina z daleko lepším výkonom
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
nechces trochu pritlacit na cenu? na co co chces by sa ti zisla i7 + 8gb ram, lenze to do 550e asi nekupis.
U procesor nepozeraj, slaby vykon a ak to myslis s pracou vazne tak chod do vykonu. Ak by si chcel len office notebook, tak potom kludne tu i3 U.
pripadne toto je celkom zaujmavy kusok s i5 :
http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-g700- ... 481194.htm
je tam sice lesklz displej, ale zas vyzsie rozlizenie co pri praci isto ocenis + 4gb ram
U procesor nepozeraj, slaby vykon a ak to myslis s pracou vazne tak chod do vykonu. Ak by si chcel len office notebook, tak potom kludne tu i3 U.
pripadne toto je celkom zaujmavy kusok s i5 :
http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-g700- ... 481194.htm
je tam sice lesklz displej, ale zas vyzsie rozlizenie co pri praci isto ocenis + 4gb ram
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
ano ano NB je dovod
na cenu moc nechcem tlacit tych 550 € bude max .... kedze dost cestujem mala by to byt 15 ... a kedze doma mam stolny PC tak ten NB by bol skor len na taky rychli strih ked som niekde v terene
co vravite na ten HP ?

na cenu moc nechcem tlacit tych 550 € bude max .... kedze dost cestujem mala by to byt 15 ... a kedze doma mam stolny PC tak ten NB by bol skor len na taky rychli strih ked som niekde v terene

co vravite na ten HP ?
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
do probooku by som osobne nesiel, uz ked tak elite book
len tie elite book idu tak po 800 € a vyssie
rozpraval som sa s typkom co ma priamo na starosti servis notebookov a on mi prave odporucil ten ProBook
vravel ze predchadzajuca seria bola dost kazova ale tato nova ze co predali za rok neviem kolko probookov tak este ani jeden sa nevratil na reklamacku, videl som ho aj osobne a dost sa mi paci aj to hlinikove telo
rozpraval som sa s typkom co ma priamo na starosti servis notebookov a on mi prave odporucil ten ProBook
vravel ze predchadzajuca seria bola dost kazova ale tato nova ze co predali za rok neviem kolko probookov tak este ani jeden sa nevratil na reklamacku, videl som ho aj osobne a dost sa mi paci aj to hlinikove telo
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
tak ak mas takuto info tak ho zober, HP ma aspon dobry serevis na slovensku.
inac ak daco usetris doporucujem SSD
inac ak daco usetris doporucujem SSD