Ďakujem vám, som rád že sa páči
dnes som fixol tie buttony, obe mali slabé kontakty ktoré šli do tlačítka tak som ich len prespájkoval a idú, ešte som to neskladal znova lebo som rovno vybral aj ledku a zajtra skočím do mesta kúpiť bielu, dúfam že budú mať
grafiku mám stále na RMA zatial pokukávam po chladiči ktorý tam dať, rozmýšlal som nad Accelero S1 Plus ale pozerám aj po niečom masívnejšom, chcem len pasív lebo tam pôjdu 2x12 fany...
Potom by som rád nastriekal aj GPU pasív tak isto ako ten CPU...
chcel by som dať spraviť nálepky na gpu backplate, na ten 3pin hub a na ventilátory (asi)
Rozmýšlal som aj o nálepke na predný panel - chcel by som bud niečo ako má gabo tú tichepc nálepku tj kovová textúra alebo niekde dať vyrezať laserom text ale neviem kde to robia či to robia a čo by to stálo, proste chcem čisto vyfrézovaný text ktorý by mal textúru kovu...
Dalej mám na pláne nainštalovať led pásiky ktoré mi prišli ale ešte neviem kde ich umiestnim
Chcem si dať vyrezať z čierneho plastu/plexiskla (ktore by som nastriekal) kryt na hdd kôš pretože ho mám celý prázdny ale nechcem ho vyberať... z prednej strany by to bola pravedpodobne hladká stena a z boku aby to nerušilo airflow by bol len taký rám ktorý by mal tak 3-4cm z každej strany a do stredu by som dal kovové pletivo nastriekané na bielo...
Potom už len kúpiť priehladnú bočnicu a časom vymeniť MOBO za čiernu a bol by som asi hotový