Mam W7 a dost casto sa mi stava, ze sa mi sama zmeni hlasitost aktualne beziaceho programu, napriklad pozeram film cez VLC a z nicoho nic sa znizi hlasitost bez toho aby som cokolvek spravit, ked otvorim zmiesavac hlasitosti tak tam su vsetky hlasitosti nastavene ako maju byt, len pri VLC je znizena. To iste sa stava aj ked hram hry. Nestlacim ziadnu klavesovu skratku ktora by take nieco vyvolala.
Tento notebook: http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-g780- ... 375174.htm
Meni sa hlasitost
Re: Meni sa hlasitost
Čo viem tak takúto vec robí znižovanie hlasitosti pri volaní, skús teda ísť do vlastností zvuku (napríklad klik pravým na ikonku repráčika pri čase a možnosti prehrávania), kde sa klikneš na poslednú záložku a tam si zvolíš aby sa ti pri volaní nerobilo nič. Keď to pomôže tak máš problém s nejakou blbou aplikáciou. Mne to blblo napríklad pri zapnutí alebo vypnutí tlačiarne.
Spoiler: ukázať
Re: Meni sa hlasitost
MB - ASUS P8Z77-M PRO CPU - Intel Core i5-3570K CPU Cooler - SCYTHE Katana 4 RAM - Corsair DDR3 2000MHz CL9 XMS3 2x4GB VGA - SAPPHIRE HD 7950 OC SSD OCZ Vertex 3 Series 128GB HDD - Western Digital Green 3000GB Case - Corsair 300R Carbide PSU - OCZ ZS Series 650W LCD - 23.6" Samsung T24B301 Mouse - ROCCAT Kova Plus Keyboard - Logitech G105