aky program/aka rychlost/ake medium
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
aky program/aka rychlost/ake medium
no takze potrebujem zazalohovat jeden stary HDD a vypalit na DVD
napalku berem svoju LG GSA 4167B
CPU 350MHz intel pentium
RAM 192MB (3x64MB)100 alebo 133MHz
doska s chipsetom (Bx)i440 alebo nieco podobne
HDD
1. 6,4GB WD ATA-33 (win XP ) (5400 alebo menej otackovy)
2. 80GB Seagate 7200.7 ATA-100(133) (dokumenty )
ej bistu to bol kreten co to staval
no a mam otazku ako rychlo palit na DVD a akym programom a aku znacku aby to bolo kvalitne napalene???
zalohu robim aby som mohol vyhodit ten pomaly 6,4GB disk a nechat iba 80, takze to staci aby to precitalo cca 1 tyzden dlhu dobu
DVD napalovacka mi doma pri DVD+R 16x verbatimkach dava moznosti 16x, (12x), 8x, 4x
pri DWD-RW 4x moznosti 4x a 2,4x
myslel som ze 1x by mohlo ist ale neviem ci mechanika dokaze zkalibrovat laser a ci bude medium podporovat tak pomaly zapis
doporucte pls medium, program, rychlost
dakujem
napalku berem svoju LG GSA 4167B
CPU 350MHz intel pentium
RAM 192MB (3x64MB)100 alebo 133MHz
doska s chipsetom (Bx)i440 alebo nieco podobne
HDD
1. 6,4GB WD ATA-33 (win XP ) (5400 alebo menej otackovy)
2. 80GB Seagate 7200.7 ATA-100(133) (dokumenty )
ej bistu to bol kreten co to staval
no a mam otazku ako rychlo palit na DVD a akym programom a aku znacku aby to bolo kvalitne napalene???
zalohu robim aby som mohol vyhodit ten pomaly 6,4GB disk a nechat iba 80, takze to staci aby to precitalo cca 1 tyzden dlhu dobu
DVD napalovacka mi doma pri DVD+R 16x verbatimkach dava moznosti 16x, (12x), 8x, 4x
pri DWD-RW 4x moznosti 4x a 2,4x
myslel som ze 1x by mohlo ist ale neviem ci mechanika dokaze zkalibrovat laser a ci bude medium podporovat tak pomaly zapis
doporucte pls medium, program, rychlost
dakujem
...
- jcdenton12
- Používateľ
- jcdenton12
- Používateľ
sak v nerovi mas jednoduxu moznost: determine maximum speed alebo aj ryxlost disku mozes otestovat a tak uvidis,ze akou ryxlostou to mozes palit....
CPU: Intel CeleronD 2,53GHz@2.89GHz PresHOT | MB: Abit BD7 III-i845 | RAM: 2x 512MB PC4000 Gold kit OCZ VX @304 MHz 2-2-2-5| VGA: ABIT GF MX 440(64MB) core:270/mem:405 | 2x AC Fan3 TC | HDD: Samsung SpinPoint P 200GB | DVD-RW NEC 3500 AG & DVD-ROM PIONEER 106 (slot-in)| SOUND: Creative SB Live! & 5.1 Creative-repro |PSU: 300W | DISPLAY: ACeR AL 1912 (19") | HP DJ 3420 & DJ 3745
- jcdenton12
- Používateľ
OK takze to prasknem na DVD-RAM
ale poradte mi pls nejaky dobre media
btw napaluje sa normalne nerom???/je potrebne nieco extra aby to islo??
//edit: takze som nasiel na http://www.cdr.cz/dvd_rekordery/lge/gsa_4167b.html ze vie palit DVD-RAM
otazka je ci dokaze palit dvd-ram 4,7GB alebo aj 9,4GB
dik za odpovede (firmware je DL11)
//edit2: no takze sa pytam ako je to s tymi 9.4GB mediami
su obojstranne alebo dvojvrstvove??
pojdu mi normalne napalovat??
dakujem
ale poradte mi pls nejaky dobre media
btw napaluje sa normalne nerom???/je potrebne nieco extra aby to islo??
//edit: takze som nasiel na http://www.cdr.cz/dvd_rekordery/lge/gsa_4167b.html ze vie palit DVD-RAM
otazka je ci dokaze palit dvd-ram 4,7GB alebo aj 9,4GB
dik za odpovede (firmware je DL11)
//edit2: no takze sa pytam ako je to s tymi 9.4GB mediami
su obojstranne alebo dvojvrstvove??
pojdu mi normalne napalovat??
dakujem
...
- jcdenton12
- Používateľ
OK takze idem do DVD-RW
mam ale prvy problem
tu istu mechaniku(LG 4167B) a toho isteho nera (7.2.0.3b) co mam aj doma mi doma ide ale tam nie
ked dam vybrat rekorder tak tam je image recorder a mechanika ale s cervenym krizikom a ze stav sa neda zistit (z mechaniky sa da normalne citat aj vo wine, da sa cez InCD aj formatovat)
ked ju chcem vybrat tak nero napise ze sa da pouzivat iba s rekorderom dodavanym vyrobcom (image recorder) a mam sa obratit na sales@nero.com alebo http://www.nero.com
ked vsak dam napalovat cez nero smart start- nero express tak to uplne v pohode napalim a aj to je na DVD (programy ako deep burner free sa tvaria ze palia, napisu ze paleni prebehlo bez chyb, ale na DVD nic nieje)
poradte cim to moze byt ze v nero burning rom to nejde ale nero express ano
dakujem
mam ale prvy problem
tu istu mechaniku(LG 4167B) a toho isteho nera (7.2.0.3b) co mam aj doma mi doma ide ale tam nie
ked dam vybrat rekorder tak tam je image recorder a mechanika ale s cervenym krizikom a ze stav sa neda zistit (z mechaniky sa da normalne citat aj vo wine, da sa cez InCD aj formatovat)
ked ju chcem vybrat tak nero napise ze sa da pouzivat iba s rekorderom dodavanym vyrobcom (image recorder) a mam sa obratit na sales@nero.com alebo http://www.nero.com
ked vsak dam napalovat cez nero smart start- nero express tak to uplne v pohode napalim a aj to je na DVD (programy ako deep burner free sa tvaria ze palia, napisu ze paleni prebehlo bez chyb, ale na DVD nic nieje)
dakujem
...
To vyzera ako neregistrovana kopija nera. Co taktosi zakupit original ? A najlepsie nejaku 6 radu co sa predava , ta 7 stoji jaksi za prd. Apropo ASPI mas ok instalnute ?jcdenton12 napísal:OK takze idem do DVD-RW
mam ale prvy problem
dakujem
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
- jcdenton12
- Používateľ