Počítač nefunguje po prehodeny procesorov :-)
Počítač nefunguje po prehodeny procesorov :-)
Dobry den potreboval by som pomoc mam novu maticnu asrock n68c gs fx 2 gb ram ddr2 a procesor dual core 2.11 gragicka karta gygabyte 512mb zapnem pc a iba bezi obrazovka nenaskoci v com moze byt problem?
Naposledy upravil/-a sutko12 v Št 21. Nov, 2013, 14:37, upravené celkom 1 krát.
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Re: pomoc :-)
Jeden z problémov je to, že si tomu dal ničnehovoriaci názov, keby to robili takto všetci, tak by toto fórum nemalo zmysel. Rozpíš poriadne, čo máš za komponenty.
Prepac no do pc niesom az taky odbornik ake skusim to tu este raz napisat
Takze maticna doska ASRock N68-GS FX, ram Kingston 2 Gb 667 mhz, grafi.karta Gigabyte 512 mb, procesor AMD Athlon 64 X2 zapnem pc a iba bezi nenaskoci obrazovka vie mi niekto pomoct ?
- dendroid
- Sponzor fóra gold
Veď tá doska má sloty na DDR3 pamäte, to si tak fakt narval DDR2 ? A zmeň názov témy na niečo zmysluplnejšie, PC nenabieha alebo tak.
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Tá doska podporuje DDR3 aj DDR2
Problém na video výstupe by som povedal .
Monitor si zapojil na základnú dosku alebo na grafiku ?
V Biose možno musíš prestaviť voľbu grafickej - integrovaná/pcie
btw
si tomu dal
Problém na video výstupe by som povedal .
Monitor si zapojil na základnú dosku alebo na grafiku ?
V Biose možno musíš prestaviť voľbu grafickej - integrovaná/pcie
btw
sutko12 napísal:gragicka karta gygabyte
si tomu dal
Spoiler: ukázať
- lietadlo69
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Okt, 2011, 18:28
doska podporuje aj ddr2 pamäte
dva sloty ddr2 a dva sloty ddr3. ked mu chces radit aspon si zisti skutocnost
skus upresnit problem: pocitac fungoval a jedneho dna prestal? alebo si ho zlozil z komponentov a nejde ti sprovoznit?
takto sa fakt tazko radi
skus upresnit problem: pocitac fungoval a jedneho dna prestal? alebo si ho zlozil z komponentov a nejde ti sprovoznit?
takto sa fakt tazko radi
cpu:Intel i5 6600K@4,5Ghz/1,30V+noctua NH-U14S mb: asus Z170 pro gaming ram:kingston 2x8GB ddr4 3000 MHz psu: Fortron Aurum 500W gpu:Gainward Gtx 1070 Phoenix@1720(boost 2013)/9200Mhz case: corsair graphite 600T+ silverstone penetrator 12cm, 2 x noctua nf-p12 U.L.N.A ssd: Intel 600P M2 256GB/crucial m4 128gb keyboard: Func KB460(red switch) mouse: Razer Death Adder Left hand edition monitor: Dell s2716dg sound:grado SR60
Vsetko fungovalo prehodil som ta stvor jadrovy procesor AMD Fx 4-core neslo to asi preto lebo mam slabe ramky a ked som vlozil stary procesor naspat tak uz to nejde
- lietadlo69
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Okt, 2011, 18:28
Re: Počítač nefunguje po prehodeny procesorov :-)
to FX-ko ti neslo kvoli pametiam ddr2, na FX potrebujes ddr3. po vymene procesora si vsetko zapojil ako ma? procak je osadeny spravne? aj grafika?
cpu:Intel i5 6600K@4,5Ghz/1,30V+noctua NH-U14S mb: asus Z170 pro gaming ram:kingston 2x8GB ddr4 3000 MHz psu: Fortron Aurum 500W gpu:Gainward Gtx 1070 Phoenix@1720(boost 2013)/9200Mhz case: corsair graphite 600T+ silverstone penetrator 12cm, 2 x noctua nf-p12 U.L.N.A ssd: Intel 600P M2 256GB/crucial m4 128gb keyboard: Func KB460(red switch) mouse: Razer Death Adder Left hand edition monitor: Dell s2716dg sound:grado SR60
myslel som si ze to neslo koli ramkam ano vsetko je spravne osadene zapojene a nejde to nabehnut a pred tym to vsetko islo nechapem
este aj maticnu som bol reklamovat a powedali mi ze je v poriadku tak neviem mohlo daco odist ? moze byt ze odisla grafika ?
- dendroid
- Sponzor fóra gold
Ja si na to stále dávam pozor, aj teraz som si to naschvál pozeral. Je to tam divne napísané, maximálna frekvencia je iba uvedená Supports Dual Channel DDR3 1600 / DDR2 1066 , prehliadol som, že pri 1066 Mhz je uvedené DDR2lietadlo69 napísal:doska podporuje aj ddr2 pamäte
Ako tá doska pípa ? Podľa toho vieš zistiť, v čom je problém. Máš tam integrovanú grafiku, skús to zapojiť bez grafickej karty, poprehadzuj RAM v slotoch a vyčistiť sloty.
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
sutko12 mi písal do SS , že monitor má zapojený do MB a vôbec nereaguje .
- musíš ho zapojiť do grafiky a pôjde to ako má
- musíš ho zapojiť do grafiky a pôjde to ako má
Spoiler: ukázať
uz som prehadzoval a doska nepipa normalne bezi ako keby isiel pc ...ale nic nezobrazuje ani speaker nereaguje ze nieco je zle
uz aj do grafiky som napojil a nejde to