landrower :
gabrik8 : Az na to, ze to plietla priatelka a sestra
sh4d0wko : Jo pletie sa to ... Ale keby som vedel kolko je s tym roboty a spojene s tym problemy, tak by som sa na to pletenie vykaslal

Niektore kable su zapletene fajn , niektore menej . Najhorsie je na tom samozrejme 24pin , ten bol problem , hlavne co sa tyka konca, kedze potom treba este aj tych 24pin pichnut do koncovky a ked to je zapletene, tak sa to strazne zle , sponovalo to , atd ... cize koniec je skor rovny ako zapleteny ... Ale nevadi , to sa strati pri tolkych kabloch , celkovo to bude myslim fajn a bude to nieco ine ako obycajne rovne
Dnes mi ma prist mini bruska , doladi sa este zdroj a pomalicky sa to uz nahadze do skrinky . Chyba mi este grafika, ventilatory a nejake blbosti , takze finishovat sa bude neskor...
Nastriekalo sa SSD , nozicky , zaslepky ,tie som obalil aj paskou ... vzadu sa odstranila nalepka a striekol sa IO Shield ...
Fotky potom neskor , nemal som kedy cas to ani fotit , cize fotky nahodim potom ked to bude v skrinke z casti vyladene , mozno uz dnes vecer... Tu je len zopar foto: