Reinstall
Reinstall
Ahoj, kamarátka ma poprosila o reinstall win7 konkretne home premium s premazaním celeho hdd, na notebooku (toshiba satellite l650d-101). Je to OEM, takže je problém s cd, zo spodu notebooku je nálepka zoškrábaná, ale cez jeden program som našiel serial key. Keď stihanem napríklad cez niaky torent windows, a zadam tento kod, bude to fungovať? zobere ten kód? ĎAKUJEM
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Re: Reinstall
urcite ziadny torrent! potrebujes najlepsie original kopiu instalacneho dvdcka windowsu.... torrent cislo ani neopyta.
cislo co ti vypisal serialkey viewer je cislo ktore je multilicencne instalovane - nemusi to potom ist aktivovat, kedze to bude na 99% ine cislo ako na nalepke (ak ten book nepreinstaloval niekto iny skor a nepouzil cislo z nalepky)
skus odfotit nalepku co najlepsie a napisat na: a posli im nalepku, ci Ti nedokazu povedat product key...
mne uz velakrat pomohli.
cislo co ti vypisal serialkey viewer je cislo ktore je multilicencne instalovane - nemusi to potom ist aktivovat, kedze to bude na 99% ine cislo ako na nalepke (ak ten book nepreinstaloval niekto iny skor a nepouzil cislo z nalepky)
skus odfotit nalepku co najlepsie a napisat na:
Spoiler: ukázať
mne uz velakrat pomohli.
Spoiler: ukázať
Re: Reinstall
Tak mrkovsoft sa mi stále neozval, tak netuším čo robiť, asi len zahrať sa na piráta alebo kúpiť nový. Čo je podla vás lepšie čo sa tka výkonu medzi W7 proffesional a W7 home premium, lebo v tom nevidim rozdiel.