Skinka k maticnej doske
-
yNo
- Čierna listina bazáru

- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Re: Skinka k maticnej doske
Staci aj to. Este sem hod prosim ta link na skrinku, ze aku to presne mas.
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
-
AlexSP
- Nový používateľ

- Dátum registrácie: Po 02. Jún, 2008, 22:15
Posielam fotky MB
-
yNo
- Čierna listina bazáru

Co sa toho konektora zo zdroja tyka, tak pri pripajani na dosku, musis jemne stlacit ten cuplik na konektore ( zo zdroja ).
A ohladom toho posledneho kabla, pravdepodobne je to IDE kabel z DVD mechaniky, ktoru si pouzival na starom pocitaci ( nove dosky-cize aj ta tvoja- uz tento konektor nemaju, teda resp.vacsina, a je teda potrebne kupit novu mechaniku s konektorom SATA.
So skrinkou to skutocne nema nic spolocno, kedze vsetky mechaniky-dvd,cd,... sa daju v skrinke VYMENIT.
Inak celkom pekne fotky,cim si fotil?
A ohladom toho posledneho kabla, pravdepodobne je to IDE kabel z DVD mechaniky, ktoru si pouzival na starom pocitaci ( nove dosky-cize aj ta tvoja- uz tento konektor nemaju, teda resp.vacsina, a je teda potrebne kupit novu mechaniku s konektorom SATA.
So skrinkou to skutocne nema nic spolocno, kedze vsetky mechaniky-dvd,cd,... sa daju v skrinke VYMENIT.
Inak celkom pekne fotky,cim si fotil?
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
-
AlexSP
- Nový používateľ

Je to fotene samsung galaxy s 3 mini.
Na obrazku je zapojeny pin do mb musi dolahnut cely alebo to je teraz spravne ked tam je ta malicka medzera - bojim sa zatlacit aby som neposkodil mb.
Pravdepodobne nemam zapnuty kablik zo zapinania PC ako sa vola a kde by som ho mal dat .
Na obrazku je zapojeny pin do mb musi dolahnut cely alebo to je teraz spravne ked tam je ta malicka medzera - bojim sa zatlacit aby som neposkodil mb.
Pravdepodobne nemam zapnuty kablik zo zapinania PC ako sa vola a kde by som ho mal dat .
-
AlexSP
- Nový používateľ

Mam volne
speaker, hd audio, ac97
speaker, hd audio, ac97
-
yNo
- Čierna listina bazáru

Pekne to foti.
Mal by dolahnut cely, ako som hovoril, skus trochu pritlacit s tym,ze zatlacis ten cuplik navrchu toho konektora.
Kable na zapinanie/reset/ledku zapojis spravidla na spodnej casti zakladnej dosky-zapajaju sa najlahsie podla manualu od dosky
Mal by dolahnut cely, ako som hovoril, skus trochu pritlacit s tym,ze zatlacis ten cuplik navrchu toho konektora.
Kable na zapinanie/reset/ledku zapojis spravidla na spodnej casti zakladnej dosky-zapajaju sa najlahsie podla manualu od dosky
-
AlexSP
- Nový používateľ

uz to sedi (:
ako je zvycajne oznaceny kablik ktorym sa napaja start pc myslim nazov resp. farba ostal mi volny speaker moze to byt ono ?
ako je zvycajne oznaceny kablik ktorym sa napaja start pc myslim nazov resp. farba ostal mi volny speaker moze to byt ono ?
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Ako prve by som najprv poriesil tie distancne skrutky (vsetky co tam maju byt) pod doskou a az potom nieco zapajal a zatlacal 
-
AlexSP
- Nový používateľ

kde v BA by som zohnal tieto skrutky?
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Skus vybehnut do nejakeho servisu PC a popytaj sa ci nemaju pod pultom nejake, popripade im daj nejake drobne.
Taketo veci sa trosku tazsie zhanaju.
Napr. tu: http://www.tme.eu/sk/katalog/distancne- ... D100335%26
Na kolkych sroboch ti ta doska vlastne drzi?
Taketo veci sa trosku tazsie zhanaju.
Napr. tu: http://www.tme.eu/sk/katalog/distancne- ... D100335%26
Na kolkych sroboch ti ta doska vlastne drzi?
-
AlexSP
- Nový používateľ

teraz na troch, asi to vzdavam.
je tu niekto na fore z BA a okolia aby mi to prisiel zmontovat a dat dokopy ? samozrejme by som zaplatil popripade do akeho vlakna takuto ponuku napisat
je tu niekto na fore z BA a okolia aby mi to prisiel zmontovat a dat dokopy ? samozrejme by som zaplatil popripade do akeho vlakna takuto ponuku napisat
-
Gumkac
- Používateľ

- Dátum registrácie: Pi 10. Feb, 2012, 17:01
z BA je nas dost 
Intel i5 13600K + Noctua NH-D14 | ASUS TUF Z690 | ASUS TUF RTX 3070 Ti O8G | 32GB 3600Mhz Kingston | Corsair HX750i | Samsung 980 pro 1TB + 970 evo plus 1TB | NZXT H7 flow | 5x 140mm arctic
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490
-
AlexSP
- Nový používateľ

Problem je vyrieseny - zla MB - vymenil som ju za ASUS B85M-E a ide