Problem s doskou MSI Fm2-a55m-e33
Re: Problem s doskou MSI Fm2-a55m-e33
Vyzera to na RMA , pravdepodobne mas vadny kus.Popripade skus vsetko odpojit a nanovo zapojit + vyber baterku na doske.
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
Tak nezakladaj tému a najprv updatni BIOS. Ak to nepomôže, potom založ tému a nechaj si poradiť Nechcem byť zlý, jednoducho je zbytočné založiť tému ak si ešte neskúsil všetko.
GL
GL
Spoiler: ukázať
Zapne sa PC normalne ? ci iba ukazuje 99 a nic sa nedeje ?Renz0 napísal:Kupil som si spominanu dosku so socketom FM2, a zaroven AMD ATHLON X4 740.
Po osadeni procesora a vsetkych komponentov, ktore mimochodom sedia na matičnej, počítač ukazujr v pravom dolnom rohu cislo 99, a neda sa dostat do biosu. Myslel som si, ze treba iba updatovat BIOS aby MB rozpoznala CPU, ale neviem ci to pomoze.
Ak niekto mate s tymto nejake skusenosti, prisim podelte sa o rady a tipy ako na to.
Ďakujem.
Manualny bios update (teda z floppy/USB) moze byt na tychto MSI doskach dost zlozity. Respektive az nemozny...
Ak by si mal vyplnene bydlisko v profile, mohol by som do dosky skusit pichnut moju 5800k a pripadne updatnut bios, ak by sa do neho dalo dostat.
Ak by si mal vyplnene bydlisko v profile, mohol by som do dosky skusit pichnut moju 5800k a pripadne updatnut bios, ak by sa do neho dalo dostat.
Spoiler: ukázať