s3 mini alebo xperia l
s3 mini alebo xperia l
poradte ktory je lepsi ?
Naposledy upravil/-a sadenko v So 19. Dec, 2015, 17:00, upravené celkom 1 krát.
Re: s3 mini alebo xperia l
CPU je rovnake vykonne, takisto aj pri grafickom cipe je rovnaky vykon, mozno tym padom ze S3 mini ma nizsie rozlisenie, tak by tam mohol byt o chlp rychlejsi, ale osobne to vidim na rovnaky vykon od oboch telefonov
Spoiler: ukázať
Odpoveď je jednoduchá, na hranie náročnejších hier sa nehodí ani jeden a to doslova
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Urcite je lepsia Xperia L.
Poniektori tu radite, a fony ste v ruke nedrzali.
Ja dam porovnanie napr Desire X a Xperia L - kedze som obe mal sucasne.
Az na to, ze Xperia L ma skaredy displej, lebo ma take isto rozlisko ako DesireX ale az 4,3" bola xperia L ovela rychlejsia vo vsetkom, co aktualizaciach z marketu, ale aj v hrach.
Desire X bolo kus mimo, S3 mini na tom lepsie nebude.
Samozrejme, ak niekto chce radit fon v cene +-200e, tazko mu na to mozem napisat ze na top hry sa doslova nehodi. Ak clovek viac neda, tak si skor chce kupit maximum vykonu za danu cenu. Ja osobne - Xperia L je vykonna, ale displej ma sklamal, cize kvoli displeju by som ju nebral, zdaleka nieje jemny. Otazka je, co ine v cene 200e vziat.. vykonovo nic podobne Xperii L nieje. Alebo ist na hranicu 300e a vziat S4 mini alebo Xperia SP /ta je este vykonnejsia ako S4 mini../
Poniektori tu radite, a fony ste v ruke nedrzali.
Ja dam porovnanie napr Desire X a Xperia L - kedze som obe mal sucasne.
Az na to, ze Xperia L ma skaredy displej, lebo ma take isto rozlisko ako DesireX ale az 4,3" bola xperia L ovela rychlejsia vo vsetkom, co aktualizaciach z marketu, ale aj v hrach.
Desire X bolo kus mimo, S3 mini na tom lepsie nebude.
Samozrejme, ak niekto chce radit fon v cene +-200e, tazko mu na to mozem napisat ze na top hry sa doslova nehodi. Ak clovek viac neda, tak si skor chce kupit maximum vykonu za danu cenu. Ja osobne - Xperia L je vykonna, ale displej ma sklamal, cize kvoli displeju by som ju nebral, zdaleka nieje jemny. Otazka je, co ine v cene 200e vziat.. vykonovo nic podobne Xperii L nieje. Alebo ist na hranicu 300e a vziat S4 mini alebo Xperia SP /ta je este vykonnejsia ako S4 mini../
Spoiler: ukázať
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
kupovať mobil na hranie hier, sila
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
presne to ma napadlo, ale nevolil by som ani jeden, skor netbook aspon za tu cenu 10" daco a nie mobil.ach jaj, ked tak este tablet ale ako mobil by som bral samsung
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
A použitý HTC ONE X? Či to som už prestrelil limit?
tak radšej použitý a z vyššej rady, btw oba mobily som samozrejme mal k dispo v rámci testovania, tak viem o čo ide
- Supersonic
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Apr, 2008, 14:00
HTC ONE X je paradoxne na hry horši ako xperia L(kvoli vyssiemu rozliseniu displeja)
http://gfxbench.com/compare.jsp?D1=HTC+ ... %29&cols=2
Treba pozerat Onscreen testy-vtedy ide kazdy mobil vo svojom nativnom rozliseni..
http://gfxbench.com/compare.jsp?D1=HTC+ ... %29&cols=2
Treba pozerat Onscreen testy-vtedy ide kazdy mobil vo svojom nativnom rozliseni..
MB: ASUS M3A76-CM CPU: AMD Athlon II 425 2.7@3.25GHZ RAM: 2x2GB A-Data Extreme edition 1066Mhz VGA: HD4670 1GB HDD: WD 6400AAKS ZVUK: Audigy Se PSU: Fortron 400W REPRO: Logitech Z-2300 LCD: Samsung T220