upgrade pc len cpu, ram, mb, hdd, vga.
Re: upgrade pc len cpu, ram, mb, hdd, vga.
nechce taktovat cize by som tam nedal vobec chladic. aspon zatial. box by to mal uchladit v poho v nepretaktovanom stave.
Spoiler: ukázať
- rix_o
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Jan, 2011, 14:36
uchladia obidva boxy, akurat pri akom hluku, amd ma v zatazi az 6k otacok, da sa zregulovat mozno o 1000-2000 menej ale stale to je hlucne, treba odsledovat teploty
U intelu to az take tragicke nie je (mozno ma polovicne otacky na max) tam po zregulovani je to uz v celku prijatelne a tiche, i3 aj nema vysoke teploty
U intelu to az take tragicke nie je (mozno ma polovicne otacky na max) tam po zregulovani je to uz v celku prijatelne a tiche, i3 aj nema vysoke teploty
box ma aj teraz. taktovat nechce. a chce setrit. chce si zahrat nove akcne hry aspon na medium.
takze to vidim na fx6300, 8gb ram, 500w zdroj, asus mb,
neviem vga. bojim sa zeby mu 270x od gigabyte nevliezla do case. ma nejaku starsiu modecom a co meral priestor tak by to bolo natesno. cize bud kratsiu 270x napr od msi.
alebo potom napr nejaku nvidiu 660oc ku ktorej by som sa uchylil aj keby velmi chcel setrit. nejak som tie karty teraz nesledoval. dost by ma zaujimala vasa rada ohladom tych kariet. vdaka
takze to vidim na fx6300, 8gb ram, 500w zdroj, asus mb,
neviem vga. bojim sa zeby mu 270x od gigabyte nevliezla do case. ma nejaku starsiu modecom a co meral priestor tak by to bolo natesno. cize bud kratsiu 270x napr od msi.
alebo potom napr nejaku nvidiu 660oc ku ktorej by som sa uchylil aj keby velmi chcel setrit. nejak som tie karty teraz nesledoval. dost by ma zaujimala vasa rada ohladom tych kariet. vdaka
- rix_o
- Pokročilý používateľ
22cm karta vojde asi do kazdej skrinky, aj tie eurocase, pokial sa bavime mini-midi
a s i3+270X zahra takmer vsetko na max
ci FX alebo i3 je otazne
a s i3+270X zahra takmer vsetko na max
ci FX alebo i3 je otazne
ci fx alebo i3 riesit nechcem.
gigabyte 270x s 3 vent. nema 22 ale 29,7 a on tam zmeral priestor 30,3
http://www.gigabyte.cz/products/page/vg ... 2gd/specs/
gigabyte 270x s 3 vent. nema 22 ale 29,7 a on tam zmeral priestor 30,3
http://www.gigabyte.cz/products/page/vg ... 2gd/specs/
- rix_o
- Pokročilý používateľ
a preco nevezme s 2ma fanmi? a ma po probleme, ved 2fany tak isto uchladia, no ta GB by mala mat s vacsim chladicom nizsie teploty, a tym nizsie otacky
ked to v DC nemas ani co vybrat mensie, asus ma 27,nieco, a sapphire, ale tie su drahsie
ked to v DC nemas ani co vybrat mensie, asus ma 27,nieco, a sapphire, ale tie su drahsie
hej aj msi je mensia ale neni skladom shope kde som ju chcel brat....