Zdar, mam taky problem potrebujem nainstalovat tuto tlaciaren hp laserjet pro p1606dn, ale vzdy mi failne instalacia s hlaskou, nepodarilo sa nainstalovat tlaciaren. Skusal som to na 2 pc, na jednom mi to ukazalo ako mass storage device(winxp) a na druhom po pripojeni to tiez zahlasilo hned po pripojeni ze problem s ovladacom a mass storage device neni pripravene na pouzivanie. Hladal som nieco aj na nete ale nenasiel som riesenie. Az potom po precitani cvolakeho podrobneho navodu som nasiel ze max. podporovan dlzka usb kabla je 2 m, ja som mal cca 3 metrovy, myslite ze by toto mohol byt problem nepodarenej instalacie?
Este uvediem ze typ usb kabl je A-B, a skusal som instal aj z CD aj z netu som stahoval ale bolo to o iste.
Ak ma niekto nejake podobne skusenosti, pripadne vedomosti o probleme, tak prosim ozvite sa mi, dakujem
tlaciaren hp laserjet pro p1606dn nejde instal
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Re: tlaciaren hp laserjet pro p1606dn nejde instal
Problemy s kablom pri tlaciarni som uz tiez zazil, takze ak chces dlhsi kabel tak si pohladaj nejaky hrubsi ktory je lepsie tieneny popripade ma este aj feritove jadro.
Spoiler: ukázať
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
kablom to mozno nebude, mam u sefa v robote tu istu ale maturita bola rovnaka....
ako sa to podarilo to netusim ale nic som nemenil len som to dookola skusal a asi na 5 6 pokus instal prebehol normalne....
co sa tyka suportu HP sam technik povedal ze jednoducho sa obcas niektore typy tlaciarni zle vyspia...
mali rovnake problemy viaceri a rovnake problemy maju aj male laserovky rady P1xxx
u nich navyse blbne aj "playlist" tlacovych uloh, zmaze tlacovu ulohu po 2 3 dnoch...takisto potvrdene aj u mna
ako sa to podarilo to netusim ale nic som nemenil len som to dookola skusal a asi na 5 6 pokus instal prebehol normalne....
co sa tyka suportu HP sam technik povedal ze jednoducho sa obcas niektore typy tlaciarni zle vyspia...
mali rovnake problemy viaceri a rovnake problemy maju aj male laserovky rady P1xxx
u nich navyse blbne aj "playlist" tlacovych uloh, zmaze tlacovu ulohu po 2 3 dnoch...takisto potvrdene aj u mna
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
Skusal som to snad 20x ak nie viac, tak este skusim ten kabel a ptm sa uvidi co dalej:) dik
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Pokial mas naozaj tlaciaren HP P1606dn, tak to "n" v nazve znaci, ze ma aj Ethernet. Je blbost pripajat tlaciaren cez blbe USB, ked to mozes mat na sieti zdielane pre viac ludi. Vyskusaj to tak. Hlavne ale neinstaluj cez kdejakych Wizardov a inych carodejov. Najcistejsi install sietovej tlaciarne je asi takyto (pouzivam roky, ukazka vo Win 7):
Start > Devices and Printers > Add a printer tlacitko hore > Add a local printer (ano, aj ked je sietova) > Create a new port - Standard TCP/IP Port > do Hostname or IP address zadas IPcku tlaciarne a ides dalej. Ked si instalator vypyta ovladace, navigujes ho do adresara, kde mas rozbalene ciste ovladace (*.inf subor a tak). Ovladace stiahnes tu a pozeram, ze vysiel aj nejaky novsi firmware, nainstaloval by som aj ten.
Takto jednoducho ziskas nainstalovanu sietovu tlaciaren na PC, vtip je akurat ju instalovat ako lokalnu pripojenu na TCP/IP port.
Start > Devices and Printers > Add a printer tlacitko hore > Add a local printer (ano, aj ked je sietova) > Create a new port - Standard TCP/IP Port > do Hostname or IP address zadas IPcku tlaciarne a ides dalej. Ked si instalator vypyta ovladace, navigujes ho do adresara, kde mas rozbalene ciste ovladace (*.inf subor a tak). Ovladace stiahnes tu a pozeram, ze vysiel aj nejaky novsi firmware, nainstaloval by som aj ten.
Takto jednoducho ziskas nainstalovanu sietovu tlaciaren na PC, vtip je akurat ju instalovat ako lokalnu pripojenu na TCP/IP port.
Hej mas pravdu ma aj ethernetovy port, dokonca som ju tak skusal aj instalovat a vsetko fici, akurat mam problem ze v izbe mam zasuvku s jednym ethernetovym portom kde mam napojeny PC, takze nemam tu ziadnu volnu zasuvku kde by som ju pripojil, router s volnymi slotmi mam o poschodie nizsie takze to tiez neprichadza do uvahy, pretoze ju potrebujem v izbe.
A dalsi router sa mi do izby moc davat nechce len kvoli tlaciarni.
Ale aj tak dik za radu, skusim to este s tym kablom ako som pisal a uvidime co dalej:)
A dalsi router sa mi do izby moc davat nechce len kvoli tlaciarni.
Ale aj tak dik za radu, skusim to este s tym kablom ako som pisal a uvidime co dalej:)