Zdravím mám HTC ONE S (S4) a hladám ofiko RUU, a veľmi sa tomu nerozumiem ako hu mám vybrať. Toto mám bootladery
*** TAMPERED ***
*** RELOCKED ***
VLE PVT SHIP S-ON RL
HBOOT-1.14.0002
RADIO-1.09es.50.02.07_2
OpenDSP-v29.1.0.450622
eMMC-boot
Jun 11 2012,14:36:28
Za rady ďakujem.
Edit:Problém vyriešený.Stiahol som RUU podľa RADIO čísla a podla návodu som hu tam dal
HTC ONE S RUU
- Tom95
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2011, 20:54
HTC ONE S RUU
Spoiler: ukázať
Re: HTC ONE S RUU
Mal by si vyberat podla HBOOT a podla CID. Ak nemas SuperCID (11111111), tak na telefon pojde len RUU pasujuce k tvojmu mobilu - stock HTC ma CID HTC__001, nemecky t-mobile T-MOB_101...
No a dalej, ak nemas S-OFF a SuperCID, tak pojde RUU iba tej istej HBOOT verzie, alebo vyssej - tj. nejde spravit downgrade.
Na to, ze musis mat relocknuty bootloader si myslim uz prisiel.
Este taka rada, ak tam budes davat nejaku custom rom, budes najskor potrebovat upgradnut HBOOT na 2.15, alebo 2.16. Pred tym by som vsak odporucal urobit SuperCID metodou facepalm (moonshine je o dost zlozitejsi) a nasledne S-OFF.
No a dalej, ak nemas S-OFF a SuperCID, tak pojde RUU iba tej istej HBOOT verzie, alebo vyssej - tj. nejde spravit downgrade.
Na to, ze musis mat relocknuty bootloader si myslim uz prisiel.
Este taka rada, ak tam budes davat nejaku custom rom, budes najskor potrebovat upgradnut HBOOT na 2.15, alebo 2.16. Pred tym by som vsak odporucal urobit SuperCID metodou facepalm (moonshine je o dost zlozitejsi) a nasledne S-OFF.
Spoiler: ukázať