Aky film ste naposledy videli?
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Re: Aky film ste naposledy videli?
Práve som dopozeral http://www.csfd.cz/film/307856-kapitan-phillips/
Fakt hustý film, drži človeka v napatí,... a hlavne to ukončenie filmu je neskutočné. Už dlho som nevidel tak silnú scénu
Fakt hustý film, drži človeka v napatí,... a hlavne to ukončenie filmu je neskutočné. Už dlho som nevidel tak silnú scénu
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Ten koniec bol až moc "americký". Inak super
Včera som pozrel Kick Ass 2 no jednotka sa mi páčila viac ... nepáči sa mi ako každým filmom na konci zahynie jedna z hlavných postáv ... dvojka bola asi poslený film z Kick Ass serie lebo už nieje tam ani jedna z hlavných zlých postáv. A umelé pridávanie nových postáv je taký lacný trik
Včera som pozrel Kick Ass 2 no jednotka sa mi páčila viac ... nepáči sa mi ako každým filmom na konci zahynie jedna z hlavných postáv ... dvojka bola asi poslený film z Kick Ass serie lebo už nieje tam ani jedna z hlavných zlých postáv. A umelé pridávanie nových postáv je taký lacný trik
Spoiler: ukázať
Asi si film vypol skor a nevidel si scenku po zaverecnych titulkoch, ze?
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
mal som veľmi slabú chvíľku: http://www.csfd.cz/film/296212-percy-ja ... e-nestvur/
- v poslednej dobe najväčší odpad čo som videl 0/5
http://www.csfd.cz/film/299231-thor-temny-svet/
- sám neviem čo som čakal, ale na 1 tku sa to nechytalo 3/5
- v poslednej dobe najväčší odpad čo som videl 0/5
http://www.csfd.cz/film/299231-thor-temny-svet/
- sám neviem čo som čakal, ale na 1 tku sa to nechytalo 3/5
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
http://www.csfd.cz/film/315730-insidious-2/
bol osm milo prekvapeny. vacsinou pokracovania hororu su len zrecyklovane jednicky. Tu je dej pekne prepleteny s 1 tkou a pekne vysvetluje veci od zaciatku. tak isto ako u jednicky, zaciatok vyborny, ale od istej casti to upadalo a bolo to treba ukoncit.
Tak ci tak, velmi dobry horor, ziadne motorove pily a tona krvi. film sa snazi vliezt pod kozu a obcas sa mu to aj podari.
Dockame sa asi dalsieho pokracovania, nakolko film skoncil ako skoncil. Ale je dobre ze Joshovu rodinu uz nehaju tak a idu dej zasadit inde.
8\10
bol osm milo prekvapeny. vacsinou pokracovania hororu su len zrecyklovane jednicky. Tu je dej pekne prepleteny s 1 tkou a pekne vysvetluje veci od zaciatku. tak isto ako u jednicky, zaciatok vyborny, ale od istej casti to upadalo a bolo to treba ukoncit.
Tak ci tak, velmi dobry horor, ziadne motorove pily a tona krvi. film sa snazi vliezt pod kozu a obcas sa mu to aj podari.
Dockame sa asi dalsieho pokracovania, nakolko film skoncil ako skoncil. Ale je dobre ze Joshovu rodinu uz nehaju tak a idu dej zasadit inde.
8\10
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Leon
- Pokročilý používateľ
ja som práve na 20tej minúte, ale stopol som si to a nechám si to až na večer do postele D, ale je fakt, že za ten čas čo som to pozrel som už si 3x čakal kde čo odkiaľ vyskočí páči sa mi, že sa s tým neserú a hneď na začiatok napätie v noci napíšem tiež dojmy
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
ja som bol nakoniec rad ze som to nepozeral v noci podla planu, ale rani
obcas ma pekne zamrazilo, ale od cca polky filmu to uz nebolo take huste. ale furt nadpriemerne
obcas ma pekne zamrazilo, ale od cca polky filmu to uz nebolo take huste. ale furt nadpriemerne
http://www.csfd.cz/film/337254-contracted/
toto by mali premietat na zakladkach povinne!
toto by mali premietat na zakladkach povinne!
Rest in Pieces
- Leon
- Pokročilý používateľ
Tak som to práve teraz dopozeral,... no,.. a asi som si vtedy keď som písal prvýkrát, pozrel všetko napínavé :D Neviem, potom to napätie podľa mňa už len klesalo. Čiže za mňa tak 3.5/5HellAngel napísal:ja som bol nakoniec rad ze som to nepozeral v noci podla planu, ale rani
ale zvyšujem na 4/5 za :
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
http://www.csfd.cz/film/257071-zmizeni/
vyborny film s Jackmanom. Ma si ce 2.30 hod, ale mi prislo ze tam nie je ani jedna minuta nevyuzita. Super Drama/Thriller
vysoko doporucujem
9/10
vyborny film s Jackmanom. Ma si ce 2.30 hod, ale mi prislo ze tam nie je ani jedna minuta nevyuzita. Super Drama/Thriller
vysoko doporucujem
9/10
http://www.csfd.cz/film/238304-hobit-sm ... aci-poust/
9/10
Co ine sa dalo cakat od pokracovanie? Paradna sceneria Noveho Zelandu, kusok Saurona , genialna scenka s barelmi vo vode a este lepsie nadabovany Smaug. Pre mna film tohto roku.
9/10
Co ine sa dalo cakat od pokracovanie? Paradna sceneria Noveho Zelandu, kusok Saurona , genialna scenka s barelmi vo vode a este lepsie nadabovany Smaug. Pre mna film tohto roku.
PC: MB: ASROCK B450M Pro4 CPU: AMD RYZEN 5 3600 CPU FAN: SilentiumPC Fera 3 GPU: Manli RTX 3070 Gallardo 8GB GDDR6 SSD: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1TB RAM: G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis PSU: SilentiumPC Vero M2 Bronze 600 W Case: SilentiumPC Signum SG1M TG MONITOR: 32" AOC CQ32G1 + 27" BENQ GW2760
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
tiez som prave dosiel z kina
skor by som to oznacil za akcny film, vyborny 10/10 ale sceny so Smaugom 7/10 ma moc nebavili aj napriek basovej nalozi
cize 9/10
neviem kto sa tu stazoval na zvuk novych filmov, ale tento hobbit ma ukazkovy zvuk, lepsi ma snad len Tarantino
skor by som to oznacil za akcny film, vyborny 10/10 ale sceny so Smaugom 7/10 ma moc nebavili aj napriek basovej nalozi
cize 9/10
neviem kto sa tu stazoval na zvuk novych filmov, ale tento hobbit ma ukazkovy zvuk, lepsi ma snad len Tarantino
Naposledy upravil/-a Andre v Št 19. Dec, 2013, 01:48, upravené celkom 1 krát.
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 19. Dec, 2012, 19:08
Pridávam sa, Zmizeni je výborný film:) atmosféra,dej super. Takisto som dopozeral dnes 42,výborný športovo-životopisný film odporúčam pozrieť:) za mna 10/10 Obi dva filmy
CPU:i5 2500K MB:Asus P8P67 PRO GPU: R9 280 Dual-X
RAM:Team RAM Elite 8GB 1600mhz PSU:Seasonic S12-G 550W Case:Corsair Carbide 330R
Phone:iPhone 5S Tablet:iPad Mini
RAM:Team RAM Elite 8GB 1600mhz PSU:Seasonic S12-G 550W Case:Corsair Carbide 330R
Phone:iPhone 5S Tablet:iPad Mini
- Leon
- Pokročilý používateľ
ja som zvedavy jaky je ten dabing toho Smauga,... lebo v angličtine fakt neskutočne epic
jak moze niekto chciet taky film pozerat s dabingom
benedict cumberbatch je proste epic .. a robil aj motion capture okrem hlasu
benedict cumberbatch je proste epic .. a robil aj motion capture okrem hlasu