Ahojte. Mám v pláne spraviť jednu vec...
Chcel by som vymeniť moj HOX za Galaxy Nexus. HOX som kúpil za 155€ komplet príslušenstvo záručný list, takže by som na tom mohol teoreticky aj niečo zarobiť... Očakávam zníženie výkonu (predsa 4 jadro a 2 jadro...) ale pocítim to? Hry sa nehrávam, ide mi hlavne o net a mutitasking (z netu do skype zo skype zase na net a kde otvorím link na youtube a pri pozeraní videa mi niekto napíše na skype tak hneď tam...). A ako je na tom displej? svietivosť? ostrosť? (oproti HTC ONE X). Konštrukcia je pochopiteľne lepšia u HOX (unibody), dúfam že GN nebude vŕzgať. Niekde som dokonca čítal že radšej GN ako HOX... Aký máte názor? Ďakujem.
HTC ONE X za Samsung Galaxy Nexus
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Re: HTC ONE X za Samsung Galaxy Nexus
Mám HOX a za Galaxy nexus by som ho určite nemenil .
Baterka by mala o čosi dlhšie vydržať pri nexuse , no kvalitu spracovania má hox na ďaleko vyššej úrovni .
Navyše s mojim Hox to vypadalo tiež biedne , ale odkedy mám v ňom MIUI som spokojný .
155€ si dobre kúpil ak je v dobrom stave , ale asi 16gb .
Baterka by mala o čosi dlhšie vydržať pri nexuse , no kvalitu spracovania má hox na ďaleko vyššej úrovni .
Navyše s mojim Hox to vypadalo tiež biedne , ale odkedy mám v ňom MIUI som spokojný .
155€ si dobre kúpil ak je v dobrom stave , ale asi 16gb .
Spoiler: ukázať
Veď áno kvalita spracovania je fakt dobrá, ale myslím že keď sa natom nehrám tak by stačilo aj dvojjadro nie? Ja som vpodstate do HOX nechcel isť len bola dobrá cena, som chcel (chcem) Nexus 4, ale nemám toľko penazí a tie použité s cenovkami že 250€ si myslím že sú prehnané veď keď nový najlacnejší sa dá zohnať za 280€...
Nexus je v pohode fon, pokial nehravas hry uplne ti postaci....nejaky cas som ho pouzival svizny, nemrzol akurat mi vadilo ze nemal slot na microsd...
Asus g751jy....
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Netreba ale zabudnut, ze bohuzial Galaxy Nexus oficialne skoncil na 4.3.
Práve píšem z GNexusu a poviem ti všetky hry mi na ňom fungujú dobre aj keď na low a medium detailoch.GTA SA funguje na medium okolo 34 FPS min 25.A aj keď oficiálne je pre neho dostupný android 4.3 tak teraz na ňom používam oficiálny cyanogenmod 11- android 4.4.2 a fón mi nikdy nešiel rýchlejšie.Dislej je super no najväčšou nevýhodou amoledu je vypaľovanie no zatiaľ za pol roka používania to vôbec nepozorujem.
Podla mna je to nezmysel. Tych par eur, co by si na tom zarobil nestoji za tu stratu vykonu.
Konstrukcne je na tom GNex velmi dobre, nic nevrzga, lebo zadny kryt je vyrobeny velmi podobne ako je to na SGS2.
Konstrukcne je na tom GNex velmi dobre, nic nevrzga, lebo zadny kryt je vyrobeny velmi podobne ako je to na SGS2.