Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Re: Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality..
To nastavenie mam spravne. Normalne, ked pracujem na telefone, aj v instagrame mi pomaly nacitava, lebo idem cez mobilny net, ktory samozrejme po obnoveni, do troch dni vycerpam.... nechapem tomu
Viď:
http://uloz.to/xTTpkdbe/wp-ss-20131208-0001-1-png
Som pripojeny na wifi, alepritom to stahuje cez mobilnu
Viď:
http://uloz.to/xTTpkdbe/wp-ss-20131208-0001-1-png
Som pripojeny na wifi, alepritom to stahuje cez mobilnu
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
GDR3 update !
vyvolat rucne v moznostiach aktualizacie
vyvolat rucne v moznostiach aktualizacie
Spoiler: ukázať
update je len pre tych co maju GDR3 developer preview... uz mi to taha tiez, ale ani na wpc nepicu co je nove
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- sh4d0wko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
Ved ja mam GDR3 už asi 3 týždne a nie dev :-o
mas HTC alebo Samsung, tu je rec o Nokiach
Zavisi od vyrobcu, HTC aj Samsung uz vydali, Nokia to ma iba u Lumie 1520. Ostatne Lumie to maju ako developer preview od polovice oktobra a zaciatkom roka by sa to mohlo zacat distribuovat ako kompletny update Lumia Black.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- sh4d0wko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
Ahaa no mam htc 8x nevedel som že je reč o nokiach
uz viem co je za zmenu..
podrzte prst na livetile... zmensili sa kvoli uprave
podrzte prst na livetile... zmensili sa kvoli uprave
hm?
tam bude rozdiel par pixelov, na L920 si toho ani nevsimnes..
LTE, Prešov
Odkedy na SK spustil Telekom/T-mobile LTE siet su s tym akurat problemy.. kedze hlas cez to nejde a aj keby tak Lumia VoLTE nevie... Kazdopadne..
Mobil mi najprv sa pripoji k netu cez HSPA+ pri zapnuti, potom vypnem pripojene nabehne LTE, pripadne samo, tak vypnem net, zapnem parkrat net a zrazu nejde ziadne pripojenie ! az do dalsieho restartu telefonu
Mate aj vy u vas tento problem s LTE??? Podla mna to bude bug alebo chyba operatora...
LTE, Prešov
Odkedy na SK spustil Telekom/T-mobile LTE siet su s tym akurat problemy.. kedze hlas cez to nejde a aj keby tak Lumia VoLTE nevie... Kazdopadne..
Mobil mi najprv sa pripoji k netu cez HSPA+ pri zapnuti, potom vypnem pripojene nabehne LTE, pripadne samo, tak vypnem net, zapnem parkrat net a zrazu nejde ziadne pripojenie ! az do dalsieho restartu telefonu
Mate aj vy u vas tento problem s LTE??? Podla mna to bude bug alebo chyba operatora...
No čakám na kompatibilnú kartu od operátora, nerozumiem, prečo ju neposielajú automaticky všetkým čo ju nemajú veď je to predsa úplne logické ale ak to pojde tak zle amen tma
tu USIM ponukaju len asi od decembra minule roka, resp. januara tohto roka, ja ju mam vdaka novemu pausalu od aprila...
No jedine riesenie je LTE nevypinat... Ked ide hovor prepne sa ikonka do H(ked datove pripojenie nie je, ak je H+), po ukonceni hovoru opat prejde do LTE... Overim akurat kolko zerie LTE stavy, ale cital som,ze asi az o 25% viac nez HSPA+ siete..
Inac, mne je vobec zahadou preco mi to ide.. mam len zakladny Happy XS a neobmedzeny net v mobile (rozumej 2GB FUP a pak 64kbps) a nabehlo to od noveho fakturacneho.. asi nemali dost testerov.. predsa len vela ludi s LTE telefonom, USIM, Happy M a vyssie pausalom a hlavne pokrytim nie je ....
No jedine riesenie je LTE nevypinat... Ked ide hovor prepne sa ikonka do H(ked datove pripojenie nie je, ak je H+), po ukonceni hovoru opat prejde do LTE... Overim akurat kolko zerie LTE stavy, ale cital som,ze asi az o 25% viac nez HSPA+ siete..
Inac, mne je vobec zahadou preco mi to ide.. mam len zakladny Happy XS a neobmedzeny net v mobile (rozumej 2GB FUP a pak 64kbps) a nabehlo to od noveho fakturacneho.. asi nemali dost testerov.. predsa len vela ludi s LTE telefonom, USIM, Happy M a vyssie pausalom a hlavne pokrytim nie je ....
Naposledy upravil/-a CageJ v St 11. Dec, 2013, 11:57, upravené celkom 1 krát.
CageJ a co ta livetile? nejako som nepochopil
ten homescreen co mas ikonky ...
live tile
moj preklep
Tak hľadal som problematiku spotreby a LTE má v IDLE 10x menšiu spotrebu. Aktívne LTE ale až do 22% vyššiu.. Nakoľko sa nepoužíva to VoLTE.. Tak bežia obe siete - 3G+LTE, tzv. LTE-SV.. Ešte existuje aj GSM+LTE, ale toto u nás nie je nasadené... Ináč podľa SW Telekom nasadil až 75Mbps profil a nie 73Mbps ako uvádza... Takže oplatí sa LTE nevypínať...
live tile
moj preklep
Tak hľadal som problematiku spotreby a LTE má v IDLE 10x menšiu spotrebu. Aktívne LTE ale až do 22% vyššiu.. Nakoľko sa nepoužíva to VoLTE.. Tak bežia obe siete - 3G+LTE, tzv. LTE-SV.. Ešte existuje aj GSM+LTE, ale toto u nás nie je nasadené... Ináč podľa SW Telekom nasadil až 75Mbps profil a nie 73Mbps ako uvádza... Takže oplatí sa LTE nevypínať...