SSD a Photoshop
SSD a Photoshop
Ahojte, rozmýšľam že by som kúpil SSD disk (Win a PS). Pomôže mi to reálne s mojimi komponentami niečo v plynulosti/rýchlosti hlavne Photoshopu? Ďakujem.
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Re: SSD a Photoshop
urcite ano,uz len samotny boot systemu bude bleskurychly a nacitavanie programov takisto.
Ked raz kupis ssd disk az potom si povies ako som mohol bez toho byt
Ked raz kupis ssd disk az potom si povies ako som mohol bez toho byt
Spoiler: ukázať
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Osobne moc v PS nerobim, len zakladne veci, ale znamemu som bral Intel 520 a dost pracuje s PS, uprava fotiek a pod.
Pri prvom zapnuti PC som videl, ako ho zatlacilo do stolicky a ked zacal robi nieco s fotkami, tak mal vyplestene oci na monitore a otvorenu sanku dokoran
Pri prvom zapnuti PC som videl, ako ho zatlacilo do stolicky a ked zacal robi nieco s fotkami, tak mal vyplestene oci na monitore a otvorenu sanku dokoran
No ešte pár superlatívov a brat ho zajtra objedná . SSD som nidky nemal a ani som ho naživo ešte nevidel tak neviem. Akú kapacitu/značku by ste radili? (Iba Win a PS). Chcel by som to zriešiť čo nalacnejšie lebo monentálne niesu a ani skoro nebudú peniaze
Hej také niečo by bolo super, možno 60gb by nestačilo? Či tam už nieje veľký cenový rozdiel? A ako je to keby idem cez bazar (bazoš)? Radšej nie? Praktický by sa natom nemalo čo pokaziť...
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
60GB je trochu malo, ked chces prerabat aj nejake nie velke video a fotky (TIF, RAW a pod.). Tych 93€ je myslim celkom fajn cena, dalsie plus je, ze si to mozes vyskusat, nakolko si ho este nemal a do 14dni vratis
Ozaj to ma nenapadlo že tie foto/videa. Tam budem musieť ukladať... Čítal som že na ssd by sa nemalo často prepisovať... Tak ako to budem robiť? Raz tam dať fotky upraviť uložiť, vymazať...?
//Edit: Teraz som si prečítal názory na opotrebovanie ssd pri prepise tu na fore... Vyzerá to tak že skorej odídem ja ako ten ssd
//Edit: Teraz som si prečítal názory na opotrebovanie ssd pri prepise tu na fore... Vyzerá to tak že skorej odídem ja ako ten ssd
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Asi tak
SSD je dobre pouzit len ako docany adresar, kde budes prerabat foto/video. Po prerobeni presunut na nejake ulozisko a hotovo
SSD je dobre pouzit len ako docany adresar, kde budes prerabat foto/video. Po prerobeni presunut na nejake ulozisko a hotovo