prosim vas mohli by ste ma zasvatit do taktovania procesorov? konkretne toho mojho. minimalne, nemate nejake clanky ktore by som si ohladom toho mohol nastudovat? nieco som si o tom zistil z anglickych stranok, mam nejaku predstavu ale stale malo. chcem si to realne vyskusat a vedet o tom viac, a nie len ohladom procesorov. mam pocit ze som kedysi trosku znizoval Volty co si uz takmer nepamatam

trapi ma par konkretnych veci a samozrejme nie iba tieto veci, ale vsetko ostatne co musim ohladom toho vediet.
-Bus Speed je vlastne nejaka dana frekvencia, ktora sa zo zasady nemeni, jej hodnota je napr. od 200 do 210mhz ?
-Multipler nasoby Bus Speed co je vlastne vysledna frekvencia jadra?
-HT link je HyperTransport? rychlost komunikacie procesora s ostatnymi komponentami dosky?
-z toho co som roznorode cital na internete po anglicky mam taky pocit, ze da sa taktovat viacerimi sposobmi? napr. da sa ziskat urcity takt aj na nizsej hodnote multipleru? hra tam ulohu viacero hodnot krore sa da nastavit?
-ako su spate frekvencie a volty procesora a ram? lebo ja mam asi mierne podtakteny cpu v AIDA mi pise ze mam frekvencie ram 670Mhz to je v poriadku?

Dakujem