Zdravím mám tento problém a rád by som ho vyriešil keď chcem zapnúť hru tak to vždy pýta heslo od admina a rád by som spravil výnimku pre túto jednu hru.
Screen problému:http://i.imgur.com/mxmrZf1.jpg
Problém-Kontrola používateľských kont
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Mar, 2013, 11:24
-
- Nový používateľ
Re: Problém-Kontrola používateľských kont
To akože fakt inak neobídem? lebo mám jeden účet na pc aby tam nikto nič neinštaloval,a vždy tam musím prísť a zadať to heslo ak to chce hrať niekto iný než ja...Snake napísal:Kontaktuj vyrobcu hry
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
obides ..vypni UAC ked si precitas na nete co ludia pisu na tu hru (a aj par dalsich) tak proste bez UAC ta hra nebezi, co je dost smutne, lebo to trosku svedci o tom, ze programatori si nevedia oddelit kod hry od dat, ktore potrebuju modifikovat - a tie by mali ist pekne do appdata a nie do programfiles
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
Uac,ked vypnem tak potom druhý budú môcť inštalovať to čo nechcem nie?Tú hru volakedy odkúpila spoločnosť ktorá hry nevie robiť tak preto je to tak sprosto spravené... toto je čisto z ich tvorby: http://www.youtube.com/watch?v=8xjtxGkbiFM A.K.A totálny fail...
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
comu sa cudujes, ked to programuju neschopaci?
uac je na ochranu pred instalovanim v ramci tvojho konta, po druhym kontom moze byt kludne zapnute. Stejne ta ale nejak moc neochrani pred bordelom z netu.
uac je na ochranu pred instalovanim v ramci tvojho konta, po druhym kontom moze byt kludne zapnute. Stejne ta ale nejak moc neochrani pred bordelom z netu.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB