Partition magic - win7 - nevidno disky
Partition magic - win7 - nevidno disky
Zdravim,
mojmu znamemu sa podaril sikovny kusok, naistaloval na win7 partition magic 8 a este mu to vypisalo problem s kompatibilitou ale to ignoroval a ups kriticka chyba nevidno disky, ostalo iba C disk, je to 1TB HDD rozdeleny na 4 particie a vidno 100MB vyhradene systemom a disk C
cim by sa to dalo opravit? skusal som zmenit pismeno jednotky ale pise ze spravca nieje aktualny a neviem s tym pohnut do dosu nemozem som pripojeny cez teamviewer ale ked sa inac nebude dat, tak mu to nejak vysvetlim po telefone
dakujem
mojmu znamemu sa podaril sikovny kusok, naistaloval na win7 partition magic 8 a este mu to vypisalo problem s kompatibilitou ale to ignoroval a ups kriticka chyba nevidno disky, ostalo iba C disk, je to 1TB HDD rozdeleny na 4 particie a vidno 100MB vyhradene systemom a disk C
cim by sa to dalo opravit? skusal som zmenit pismeno jednotky ale pise ze spravca nieje aktualny a neviem s tym pohnut do dosu nemozem som pripojeny cez teamviewer ale ked sa inac nebude dat, tak mu to nejak vysvetlim po telefone
dakujem
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Re: Partition magic - win7 - nevidno disky
pouzit iny partition manager partition magic je prehistoricka volovina, existuje X inych, free a kompatibilnych managerov (alebo bootovaci gparted). ak nevidno vobec particie, tak treba opravit samotnu tabulku cez nejaky normalny partition tool
Spoiler: ukázať
nj niekedy davno som pouzival partition magic este na formatovanie pred instal win98 a on si to zapametal a preto to pouzil
bootovaci bude trochu problem pouzit kedze som pripojeny na dialku
keby sa dalo potrebujem konkretny program ktory to spravi
v spravcovi diskov vidim disky ich rozdelenie ale nemaju pridelene pismena a ani ich neviem priradit
bootovaci bude trochu problem pouzit kedze som pripojeny na dialku
keby sa dalo potrebujem konkretny program ktory to spravi
v spravcovi diskov vidim disky ich rozdelenie ale nemaju pridelene pismena a ani ich neviem priradit
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
lepermessiah napísal:partition magic je prehistoricka volovina
To , že to Ty nevieš používať neznamená , že je to volovina .
@Optheron detto Napísal som ti , že čo tam máš ...
neviem co to je "recover partition" a ani kde to mam hladat na nete som to pod takymto nazvom nenasiel
partition magic som pouzival velmi davno a len na rozdelenie diskov popripade formatovanie inac ten program pouzivat neviem
partition magic som pouzival velmi davno a len na rozdelenie diskov popripade formatovanie inac ten program pouzivat neviem
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
skor sme sa nepochopili, je to volovina vo win7, lebo to proste kompatibilne nie je, bootovacia verzia OK (tusim je sucastou hirens?) ..neviem ci vobec s Vistou je to kompatibilne a vysledok je prave to, ze to odstreli partition tabulkuxsi69 napísal:To , že to Ty nevieš používať neznamená , že je to volovina .
pri instalacii partition magic vypisalo nejaku chybu, neviem aku nebol som pri tom, objavila sa modra obrazovka nasledoval restart a po restarte ostal iba disk C. Cely HDD je 1TB a je rozdeleny na 4 particie, ale vidno len tu jednu C:, v sprave diskov vidno vsetky len nemaju priradene pismena a ani sa neda priradit vypisuje ze to zobrazenie diskov nieje aktualne.
je mozne aby toto spravil partition magic? a je mozne to nejak opravit?
skusal som cez obnovu suborov vsetko tam je, ale trva to dost dlho
dakujem
je mozne aby toto spravil partition magic? a je mozne to nejak opravit?
skusal som cez obnovu suborov vsetko tam je, ale trva to dost dlho
dakujem
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Ja používam len bootovacie .
Posledné dva roky používam výlučne paragon partition manager .
Skús to cez diskpart - šikovný nástroj priamo vo wine .
http://technet.microsoft.com/en-us/libr ... s.10).aspx
Posledné dva roky používam výlučne paragon partition manager .
Skús to cez diskpart - šikovný nástroj priamo vo wine .
http://technet.microsoft.com/en-us/libr ... s.10).aspx
ok vdaka vyskusam
prave mi volal chlapik ze vcera pri obnovovani vypisalo nejaku chybu boot ... nevie presne co a uz nevie ani zapnut pc, tak to vyskusa cez instalacku win, alebo live cd, a sa s tym potrapit alebo musi pockat tyzden kym dojdem, po telefone take veci riesit nekonecna piesen, ale mal tam nejaky virus ktory mu take nieco robil takze asi to budu pozostatky kedze formatoval disk priamo vo win tak to asi po zalohe bude treba spravit z dosu
prave mi volal chlapik ze vcera pri obnovovani vypisalo nejaku chybu boot ... nevie presne co a uz nevie ani zapnut pc, tak to vyskusa cez instalacku win, alebo live cd, a sa s tym potrapit alebo musi pockat tyzden kym dojdem, po telefone take veci riesit nekonecna piesen, ale mal tam nejaky virus ktory mu take nieco robil takze asi to budu pozostatky kedze formatoval disk priamo vo win tak to asi po zalohe bude treba spravit z dosu
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
ak tam ma data na ktorych mu zalezi, tak nech sa toho uz radsej nechyta a odnesie to radsej do servisu.
ano, partition magic nie je kompatibilny a velmi pravdepodobne odpalil tabulku particii ako som uz pisal. mne sa to stalo tiez (teda riesil som tento problem), stacilo v gparted dat pokus o obnovu tabulky particii a vsetko fungovalo dalej. datam sa nestane nic, iba system nevie, ktora particia sa kde zacina a konci.. ale ak do toho rypete a neviete co robite, kludne si tie data mozte zmazat
a suhlasim, paragon je velmi kvalitny tool, intuitivny a ma aj funkciu opravy particii ..
momentalne tipujem ze ten disk uz nema ani particiu pre C: a teda ani nenabootuje a drzim palce aby to Windows Repair nasiel a dokazal obnovit
ano, partition magic nie je kompatibilny a velmi pravdepodobne odpalil tabulku particii ako som uz pisal. mne sa to stalo tiez (teda riesil som tento problem), stacilo v gparted dat pokus o obnovu tabulky particii a vsetko fungovalo dalej. datam sa nestane nic, iba system nevie, ktora particia sa kde zacina a konci.. ale ak do toho rypete a neviete co robite, kludne si tie data mozte zmazat
a suhlasim, paragon je velmi kvalitny tool, intuitivny a ma aj funkciu opravy particii ..
momentalne tipujem ze ten disk uz nema ani particiu pre C: a teda ani nenabootuje a drzim palce aby to Windows Repair nasiel a dokazal obnovit
no cez instalacku win obnovil C a teraz skusa gparted, rozne verzie ale stale to pyta login a heslo a aj to spravnom zadani nefunguje, skusal to cez usb
diskpart nevidi particie
edit: vsetky data obnovene cez DiskInternals Partition Recovery dost dlho to trva ale da sa to
diskpart nevidi particie
edit: vsetky data obnovene cez DiskInternals Partition Recovery dost dlho to trva ale da sa to