Poznate niekto? Hrate niekto? Pred par dnami som si kupil na STEAMe, mozno bude teraz aj v zlave.
Ide o simulator mestskej dopravy. Nastupca starsej hry Cities in Motion. Oproti jednotke podla mna slusny pokrok, no este stale je na com pracovat. Uz je podstatne lahsie profitovat, kedze to je spravene trochu inak a cesty nie su nonstop preplnene autami. Taktiez su podstatne sirsie moznosti.
Hra tazka, ale zaroven nenarocna. Treba rozmyslat a nestavat to len tak hala-bala, ale je to len take klikanie. Grafika celkom pekna, no hra je narocnejsia na CPU ako na GPU. Ked to simuluje desiatky tisic obyvatelov mesta ako chodia hore dole, nejaky ten vykon to zozerie. Na skoro 4-rocnom notebooku to hram na minimalnych detailoch 1920x1080.
Mozno spravim uzivatelsku recenziu. Zatial len toto a taky srandovny screenshot. Podarilo sa mi spravit deadlock elektriciek na krizovatke. https://dl.dropboxusercontent.com/u/161 ... -37-38.png
Cities in Motion 2
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Cities in Motion 2
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
Re: Cities in Motion 2
Poznam. Skusal som. Grafika pekna to ano ale nechytilo ma to. Ten managment vozoveho parku je slabota, zakladne veci ako obmena vozov je nenormalne neprehladna a tazkopadna. Radsej ako toto si dam OTTD.. to je managmentom a ovladanim natom omnoho lepsie..
Teda mne sa to tak aspon vidi..
Teda mne sa to tak aspon vidi..
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Re: Cities in Motion 2
mas pravdu, ze niektore veci v tom uzivatelskom rozhrani su tazkopadne alebo uplne chybaju. Treba dat autorom hry vediet, co a ako maju zlepsit.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Spoiler: ukázať