Kúpa hry
Kúpa hry
Ahojte, chcel som si kúpiť jednu hru cez jeden internetový zahraničný obchod, už som to mal vložené v košíku a všetko a keď som išiel zvoliť metódu platby tak mi nešiel nastaviť paypal tak som to proste zrušil nič som nevyplatil nič som nedostal (hru) teraz mi prišiel email že mám dokončiť svoju objednávku a zaplatiť hu... Ja som im napísal email že objednávku chcem zrušiť. Interval od objednania a napísania emailu je asi tak polhodina. Čo môžem čakať?
Re: Kúpa hry
pravdepodobne odpoved na tvoj mail, ze je objednavka zrusena
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Viem že mám pravo odstúpiť od zmluvy... Prakticky im nevznikol žiadny náklad... Len mám trošku zlý pocit lebo je to zahraničný obchod a či si nebudú žiadať zaplatiť.
Obchod je buy-play... Vyzerá že je vcelku dôveryhodný- fb stránka, youtube kanál, skype podopra, live chat. Hádam nebudú problémy
Obchod je buy-play... Vyzerá že je vcelku dôveryhodný- fb stránka, youtube kanál, skype podopra, live chat. Hádam nebudú problémy
A to som nemusel?
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
nemusel, ten mail ti poslal generator. Je to vlastne upozornenie ze mas nieco v kosiku a nezaplatil si to. Oni by to po case zrusili
Naposledy upravil/-a HellAngel v Pi 20. Dec, 2013, 13:49, upravené celkom 1 krát.
NB: Asus ROG Strix G16
Odpoveď na môj email
Takže pohoda, "šak" som blbýHello,
Please ignore unpaid orders, they are not binding.