Problém s novým PC
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Re: Problém s novým PC
Mal som na mysli Spravcu uloh, nie monitoring.canon napísal: posielam task managera
http://imageshack.com/a/img17/3200/fq2j.jpg
Klik pravym na listu a vybrat spravcu uloh a tam si vyfiltruj aky proces najviac zatazuje CPU a RAM. A to sem postni.
Predsa tam asi je ten problém v ramkách, vybral som klasické Kingstony 2x4gb 1333MHz a nechal tam Kingstony 2x4gb 1600 MHz Hyper X a počítač ide na nespoznanie,
otázočka, ak dokúpim ešte dalších 8 gb Hyper x ramiek pojde rýchlejšie alebo to bude mohlo mať opäť nejaký problém ?
otázočka, ak dokúpim ešte dalších 8 gb Hyper x ramiek pojde rýchlejšie alebo to bude mohlo mať opäť nejaký problém ?
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
OMG
..to som si ani nevsimol, ze tam mas osadene dva rozne pary RAM
Ale skusal si to aj iba s jednou nie?
kua až teraz ma napadlo že čo to spraví...Kyselinka napísal:OMG
jj skúšal som ale išlo to naprd, aj teraz sa mi zdá že procesor ide nejako čudne, drivery mám všetky najnovšie..
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
jedine teda osadiť komponenty postupne z iného pc s rovnakou kompatibilitou a skúšať ktorý komponent začne haprovať . inak môžeš riešenie hľadať aj pár mesiacov a nanič neprísť , pc-čka sú niekedy svine
Spoiler: ukázať
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
skús vypnúť ten schvost.exe či pomôže
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
Už to ide v poriadku, neviem síce kde bola chyba, najskôr v tých ramkách, vďaka za všetko
prajem pekné sviatky
prajem pekné sviatky