nerobim si srandu ... prvý krat take niečo robim , takže netreba sa hneď smiať pán " dokonalý "Kyselinka napísal:Si robis prdel nie?
prečo to neprepojim ? ...
nerobim si srandu ... prvý krat take niečo robim , takže netreba sa hneď smiať pán " dokonalý "Kyselinka napísal:Si robis prdel nie?
Asi nie.Kyselinka napísal:Si robis prdel nie?
SLI s tou kombináciou nijako nezapneš. Musíš mať 2 rovnaké grafické karty. Na výrobcoch nezáleží. Tú GeForce 9800 GT môžeš použiť maximálne na PhysX.SLAFi napísal:Ahojte,
mám dve graficke karty
1. GTX 560
2. 9800 GT
prepojil som ich SLI-čkom od firmy ASUS
GTX 560 som v PC už mal, vložil som do neho 9800 GT a nainštaloval som naňu najnovší ovládač .
V NVidia Control panel mi dve karty detekuje ale nikde nepiše o SLI
tu je obrázok ako to zobrazuje
toto popravím... musia byť rovnaké jadrá...crux2005 napísal:Musíš mať 2 rovnaké grafické karty.
GF 114 ? to ma len séria 560 ?STENLY napísal:samozrejme, jadrá sú rovnaké a to GF114
takže ich môžeš dať do SLI ale rozumnejšie bude grafiku predať a kúpiť silnejšiu
ale počet sp nesedí, podľa teba dáš do sli 780GTX a 780GTX ti ?STENLY napísal:samozrejme, jadrá sú rovnaké a to GF114
takže ich môžeš dať do SLI ale rozumnejšie bude grafiku predať a kúpiť silnejšiu
Ahoj dik za odpoved. Fuuha tak neviem. Ved graficku mam asi 3tyzdne novu. A bolo mi povedane ze maximalne co mozem dat je 256bitovu. Tak preto som si kupil 760tku. Co sa tyka zdroja mam teraz osadeny Corsair CX600M 650w. A v krabici mam Fractal design Tesla 1000w. Zatial nevybalenymino_85 napísal:To sú blbosti, procák ti to potiahne v pohode a ani nebude brzda pre tie karty. Skôr by som ale povedal, že radšej jednu silnú grafiku než dve slabšie. Na tvojom mieste skôr predám tú 760-ku a doložím do nejakej R9 290, nevyjde ťa to ani o moc drahšie než dokupovať ďalšiu 760 a ešte je otázne či by si k tomu SLI nemusel meniť aj zdroj /ten si nenapísal aký máš/.
hmm... tak to musel byť iný pán, čo ti toto povedaliii4Lifeiii napísal:...bolo mi povedane ze maximalne co mozem dat je 256bitovu...