Problém s aplikaciami!
Problém s aplikaciami!
Zdravím, mám menší problém s aplikáciami. Vždy keď nejakú zapnem, hodí ma do windowsu, potom keď ju zväčším, chvíľu ju používam a znovu ma hodí do windowsu. Mám win7 Enterprise originál. Skúšal som preinštalovať grafický ovládač, vypnúť sporič, kontroloval som PC od vírusov už niekoľkokrát, ale stále mi to zmenšuje. Občas sa mi však stane, že ma to prestane vyhadzovať. Neviem čím to je spôsobené a budem rád za každé ďalšie možné riešenie.
Re: Problém s aplikaciami!
Co znamena to, ze ju zvacsis?
Windows logy si nepozeral? Event Viewer->Windows/Applications logs a tam hladat, ci sa neda nieco najst blizsie
Windows logy si nepozeral? Event Viewer->Windows/Applications logs a tam hladat, ci sa neda nieco najst blizsie
Spoiler: ukázať
Zväčším som myslel ako že keď je dole v lište po zminimalizovaní, tak na to kliknem a ono to pokračuje.
Pozeral som sa do toho Viewera, skúsil som vypnúť službu, ktorá tam bola dosť často: Windows error reporting..
no nepomohlo to a každú minútu čo odpovedá času zminimalizovania( každú min mi to minimalizuje) tam je aj service control manager .. tak si myslim, že to robí on.
Pozeral som sa do toho Viewera, skúsil som vypnúť službu, ktorá tam bola dosť často: Windows error reporting..
no nepomohlo to a každú minútu čo odpovedá času zminimalizovania( každú min mi to minimalizuje) tam je aj service control manager .. tak si myslim, že to robí on.
asi by som spravil reinstall systemu a nahodit to cele nanovo
Spoiler: ukázať