Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
- 643
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 15. Nov, 2007, 08:00
Re: Bitcoin mining (informácie, problémy, skúsenosti...)
co ja viem, ja som tomu dal sancu 2 dni, a zarobil som iba cca 0.54LTC, ked si to managujem sam, tak to vidim tak na 0.7-8, cize az tak profitable to nieje, aj ked teda ano stoji ma to denne 5min casu (coinchoose.com a teamviewer na masinu)...
- overlordslovak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 08. Jan, 2012, 23:02
tak ten pool ma lepsie a horsie chvilky...ale mne to tam ide dobre
i7
- drastyk
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Júl, 2011, 14:41
Nemate niekto na predaj LTC v BA ? Kupil by som vacsie mnozstvo...
Spoiler: ukázať
skusam ten switchercoin pool mne to ani nahodou nejde tych 174%, ako slubuju. zatial to vyzera na cca 120% standardneho LTC poolu.
exminer :)
- overlordslovak
- Používateľ
ved mne to ide 125% prakticky ale aj to je nieco ale dneska to zatial vyzera na 180% tak uvidime co to da dopolnoci
tie percenta co uvadzaju su vyratane pri tom ze nebudu ziadne fees a zmenove kurzy budu v najlepsom stave...vysledok je ale troska horsi..
tie percenta co uvadzaju su vyratane pri tom ze nebudu ziadne fees a zmenove kurzy budu v najlepsom stave...vysledok je ale troska horsi..
i7
mne to zatial vobec nevyzera na 180% dnes
- overlordslovak
- Používateľ
teraz pozeram, ze podla coinchoose.com je anoncoin len 106% vyhodnejsi, nez LTC, pritom switchercoin.com ukazuje 157%...
- overlordslovak
- Používateľ
ale ved ne...coinchoose ukazuje ze LTC je 100% a ANC je len 106% to znamena ze je len 6% vyhodnejsi nie?
a vlastne cely coinchoose je poslednou dobou mimo...tie cisla striela jak keby naslepo... http://www.coinwarz.com/ ,,,tam je 157% v prepocte...aj ked som to prepocitaval rucne tak to sedi na swittchercoin...coinchoose je velmi casto mimo...
a vlastne cely coinchoose je poslednou dobou mimo...tie cisla striela jak keby naslepo... http://www.coinwarz.com/ ,,,tam je 157% v prepocte...aj ked som to prepocitaval rucne tak to sedi na swittchercoin...coinchoose je velmi casto mimo...
i7
na tom switchercoine staci vo vsetkych menach zmenit len Automatic change to Litecoin na 1?
alebo treba este nieco ine?
dik
alebo treba este nieco ine?
dik
jurajz staci len to zmenit a potom to automaticky meni do LTC
dik s mojimi 600-700kH to necham bezat aspon 24 hodin a porovnam s mojim starym ozcoinom
- overlordslovak
- Používateľ
https://www.wemineltc.com/ je podla mna top LTC pool...skusal som zopar inych aj... ale switchercoin ma svoje caro multipool je tiez celkom vpohode ale skakat medzi vsetkymi mincami tak ti potom ostane moc malo aby si to mohol vobec predat
i7
HD4870 cca 170kH/sec a narocnost bola nizka643 napísal:to si mal velmo pekne, 0.5BTC/den ale to bolo asi davnejsie
a rok bol 2009-2010, tusim presne niekedy v decembri 2009... a hlavne bolo par tisic minerov..
Cital som ten Obrov clanok a musim suhlasit vo vela veciach, dnes sa to uz neoplati. Grafiky su drahsie 1,5x, narocnost x-nasobne vacsia a vykon az tolko nenarastol.. a hlavne sa minuje uz strasne pomaly... Co sa mna tyka chlapi, mam par stoviek tisic $ naviac tak asi spekulujem na burzovych trhoch, nic ine uz nema zmysel..
Spoiler: ukázať
overlordslovak z wemineltc som presiel na switchercoin, uvidime
CageJ mat par stoviek tisic USD, mam v pecku - postavim si barak a atelier a zivim sa tym, cim sa zivim, lebo ma to bavi a je to fajn platene, ale nie na Slovensku...
CageJ mat par stoviek tisic USD, mam v pecku - postavim si barak a atelier a zivim sa tym, cim sa zivim, lebo ma to bavi a je to fajn platene, ale nie na Slovensku...