Mam problem s ukladanim pozicii v hrach. Najprv som skusal Saints Row 4, dostal som sa asi po 3 misiu, a po vypnuti hry som pokracoval vzdy pri tej misii, a pritom som ich dohral dalsie dve. manualny save tiez nefungoval. po nainstalovani nejakeho fixu som prisiel aj o ten save, tak som sa na hru vykaslal.
vcera som skusl dishonored, no dnes ked som to isiel hrat tak mi to vypisalo nejake save error, a hra zamrzla ked som sa chcel dostat do menu. so vyskusal som hru spustit ako admin a zrazu to funguje. neviete co s tym moze byt?
hry mi ukladaju pozicie len ked ich spustim ako admin
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: hry mi ukladaju pozicie len ked ich spustim ako admin
no ani ne, kedze 9 z 10 hier hram max 2-3 hodiny kym ma prestanu bavit tak ich ma zatial ako demo.
ale napadlo mi ze podobny problem som mal aj s qbitorrentom, ktory nejaky cas ani za svet nechcel zapisovat na disk a tvdril ze nema prava. v kompe mam 3 disky, na jednom je system ten bol nedavno formatovany, ale osatne uz prezili nejake 2-3 reinstally, tak je tam mozno problem s pravami, ale ked pozeram vlastnikov zloziek tak vsade vidim len administratorov...
ale napadlo mi ze podobny problem som mal aj s qbitorrentom, ktory nejaky cas ani za svet nechcel zapisovat na disk a tvdril ze nema prava. v kompe mam 3 disky, na jednom je system ten bol nedavno formatovany, ale osatne uz prezili nejake 2-3 reinstally, tak je tam mozno problem s pravami, ale ked pozeram vlastnikov zloziek tak vsade vidim len administratorov...
Spoiler: ukázať