Battlefield 4
Re: Battlefield 4
cod ghost je snad najhorsie cod ktore som kedy hral (MP)
som zvedavy kedy pochopia ze na battlefield proste nemaju (niesom ziaden bf fanboy, skor realita)
som zvedavy kedy pochopia ze na battlefield proste nemaju (niesom ziaden bf fanboy, skor realita)
.
- bassgenerator
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
myslis ze nemaju COD na BF v com? tiez v tom zabugovanom systeme a v MP? nie som ani ja zastancom ziadnej s tychto hier, obidve su odflaknute takze porovnavat to je smiesne kedze jedna aspon ide normalne je tam aj pribeh a druha je graficky lepsia ale zas paskvil. tak si vyber.
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
Vysvetlenie ti nejake dali?stiv napísal:Je to tam UNBAN.
5x som pisal na support, 5x mi napisali ze mi s tym nevedia pomoc. 2x som pisal mail, taktiez ziadna odpoved
Este mi nejaka Dianne napise ze to musi byt pre mna frustrujuce, by som sa ani necudoval keby som po tej odpovedi ten ub ani nedostal
Spoiler: ukázať
Nie nikto neodpisal. Nahodne som sa skusil prihlasit a potom to uz slo. Ale este na obed som mal ban
Takto funguje support
Takto funguje support
.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Dec, 2013, 17:11
Takze, vcera som poskytoval nasim counter-snajprom takticku ochranu na streche rezortu/hotelu nad vlajkou c. Nepriatelia mi v hufoch chodili hore vytahom, no ja som uspesne/preuspesne odrazal ich utoky a daval som ich ‘’dole’’. Boli nahnevani, tak mi stale nadavali a snazili sa ma bombardovat - ci uz prostrednictvom vrtulnikov alebo stihaciek. Moje kdr bolo tak 15/0. No nakoniec to bola palba do vlastnych rad, ktora skoncila moje vrazedne besnenie na predmetnej streche. Vsetkemu vsak nebol koniec, prave naopak... sadol som do helikoptery, a vyletel asi tak cca 100 metrov nad predmetnu strechu rezortu, ked ma zasiahla prva raketa... chvilu som vyrovnaval, no napokon som si uvedomil, ze to nevyrovnam a spadnem – nepripustne. V tom prisiel zlom v podobe 4ch nepriatelov, ktori stanovali na streche – ocividne cakali na mna a chceli mi zabranit v dalsom uspesnom braneni strechy. Z horiacej helikoptery som vyskocil a vzapati otvoril padak, co mi poskytlo moznost nepozorovane plachtit nad hlavami 4ch, nic netusiacich nepriatelov, ktori netrpezlivo ocakavali moj prichod vytahom. Prvy granat som z padaku spustil asi po 5tich sekundach plachtenia... necakal som velky uspech, no opak bol pravdou – jeden to ‘’schytal’’. Ostatne granaty minuli ucinkom, ale vytvorili potrebny rozruch. Jeho traja spolubojovnici si [zial pre nich] neskoro uvedomili co sa deje a odkial granaty prichadzaju. Prveho z ostavajucich troch nepriatelov som uvidel hned po dopade, pretoze som mu spadol skoro na hlavu. Na nic som necakal a tasil som svoju acw-r, ktora ukoncila jeho tapanie a nadobro specatila chudakov osud v tabulkach hodnotenia. Jeho kolega z ostavajucich dvoch nepriatelov si ma uz ale vsimol a zacala sa hra na macku a mys po streche, kedze som musel vymenit vyprazdneny zasobnik. Prebil som, otocil sa a vpalil mu dve gulky do hrude a jednu do hlavy. To som ale necakal, ze nadomnou sa nachadza posledny nepriatel ktory skocil z malej striesky nadomnou, a statocne zacal strielat zo svojej m1911ky, ktora ma poslal do vecnych lovist... amen
Takze mne ani po tomto update nejde dobre tato hra nedotiahnuta.FPS mam tak 50-80 a v urcitich momentoch to seka ,ako je zoom atd.Neviem ci len ja mam tento problem.
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
včera hrané cca 1 hodku, hra šla celkom svižne bez lagov, na začiatku síce bolo zopár potrhávaní ale to je zapríčinené malou Vram. Behom hrania ani raz nepadlo a nezaznamenal som žiadne problémy..
CPU: Intel® Core i7 2600 @ 4Ghz Cooler: Arctic Freezer i30 GPU: GeForce GTX 770 GIGABYTE MB: MSI Z77A-G45 RAM: 16GB CORSAIR 1600Mhz HDD: Western Digital Black 500GB Zdroj: XFX Core Edition PRO - 550 Watt Monitor: 23"Philips Headset: Steel Serise Siberia V2 Frost Blue Keyboard: GX Gaming IMPERATOR PRO Case: CM Elite 430 Audio: Genius GX Gaming SW-G2.1 3000
- Pixel
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Aug, 2007, 08:00
oplati sa kupit premium ?
CPU core i5 2500K Cooler Noctua NH-UP12 SE2 MB ASUS P8Z68 V-PRO/GEN3 RAM 8GB Kingston HyperX 1600 GPU GAINWARD GTX 1060 Phoenix GS PSU 550W Super Flower Golden King SSD Crucial M550 250GB HDD WD 640GB Case Cooler Master elite 311+
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
v akcii tak do 30$ ano
Problem s Battlefield 4
dobry den, mam problem s bf4 s multiplayerom.
singleplayer mi ide na vysokych nastaveniach a multiplayer mi ide len tak tak na nizkych.
PC: AMD ATHLON II x4 620, ram 6gb, grafika hd 6770 1gb gddr5, monitor 1920x1080.
Please poradte co s tim mam robit.
singleplayer mi ide na vysokych nastaveniach a multiplayer mi ide len tak tak na nizkych.
PC: AMD ATHLON II x4 620, ram 6gb, grafika hd 6770 1gb gddr5, monitor 1920x1080.
Please poradte co s tim mam robit.
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
znizit velksot rozhladu ak nepomoze znizit rozlisenie
no 1gb pamat pri fullhd rozliseni uz v BF3 nestacila
no 1gb pamat pri fullhd rozliseni uz v BF3 nestacila
- bassgenerator
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
znizit velkost rozhladu...??? to kde mas hen taku moznost? nesekol si sa
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
cawte ludia, nic som z toho nespravil co ste mi napisali . Teraz som sputial bf4 oblehani shnghaje a ide mi to perfektne bez lagov a ostatnych debilin . nastavenia mam stredne az vysoke. na 1980x1080