Neviete o nejakom obchode alebo dacom inom kde by som vedel zohnat aktivny chladic ktory by sa dal namontovat na pasivak?Hladal som vsade ale nic nic nic dokonca to ani nebol ten typ ktory mam.Karta je ASUS Ati Radeon AX550 Extreme 256 MB RAM 16x PciE
tam nekupis na nu ziadny fan... ked je karta pasivna od vyroby, ma vlastny pasivny chladic, na ktory sa nemontuje ziadny ventilator... ine je, ked kupis cisto pasivny chladic (napr. Zalman) a nan sa da dokupit fan...
Ty chces ten chladic namontovat na ten original pasiv grafickej karty???Tak ked ano tak si kup obycajny 8cm chladic,ale najprv omeraj ci sa ti tam da namontovat.
Ak je to presnetoto tak by tam mohol pasovat ventilator z BOX chladica pre Athlony64. Ma 7x7 cm a je tenky. To len tak odhadujem podla fotky.
Inak perfekty sposob by bol aj dat ventilator do bocnice, presne oproti grafike a ty mas este tak dobre natocene rebra na tom pasive ze by nebol problem.
Kludne si tam daj Arctic Cooling FAN PRO TC, je lacny a velmi tichy. Ak ti nejde namontovat, nalep ho tam chemoprenom, drzi perfektne a ide lahko odstranit, ak budes potrebovat.