Nastavenie routra?
Nastavenie routra?
caute,mam problem s routrom,ked ho chcem dat konfigurovat,tak mi vypise problem so skriptami na tejto stranke,a ci ma pokracovat v ich otvarani,vsetko odkliknem a aj tak sa mi nic neotvory,kde je problem,prikladam obrazok:
Spoiler: ukázať
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: Nastavenie routra?
diky za detailny popis, vsetci sme tu jasnovidci a je nam z toho jasne co za router mas a aky mas vlastne problem ktory chces vyriesit "nakonfiguraciou".
nedokonci mi otvorenie utility pre konfiguraciu,to je jedno aky router mam,vo W7 by to urcite slapalo...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
jedine zeby nie.
Router ma Asus rt-n56u, RT-N65U alebo rt-n16.
Router ma Asus rt-n56u, RT-N65U alebo rt-n16.
Naposledy upravil/-a mp3turbo v Ne 29. Dec, 2013, 22:17, upravené celkom 1 krát.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
subo - keď si myslíš že vo W7 by to šlapalo, tak si si odpovedal sám, nie ?
nechce sa mi robit reinstal,ale ako to tu tak citam budem musiet
router je RT-N12E
router je RT-N12E
- molnart
- Pokročilý používateľ
preco to chces konfigurovat cez nejaku utilitu? tie viac nefunguju ako funguju, a ked ti islo pod Win7 a nejde pod 8 tak to pravdepodobne nie je kompatibilne a asus sa vysral na update. vykasli sa ten program a konfiguruj z webui.
ja som ho neskusal na W7,teraz mam uz W8
sak ono to otvara cez webui,no nedokaze,preto pise chyba v skripte stranky(webovej)
sak ono to otvara cez webui,no nedokaze,preto pise chyba v skripte stranky(webovej)
Naposledy upravil/-a SUBOSVK v Ne 29. Dec, 2013, 23:14, upravené celkom 1 krát.
- molnart
- Pokročilý používateľ
spustis prikazovy riadok, zadas ipconfig, odcitas default gateway (bude to 192.168.1.1) zadas login a heslo (najdes v manualy) a ides.
otvori to takto,a neviem co su tie tlacitka v kruzku,takze sa stim neda pracovat
- molnart
- Pokročilý používateľ
skus iny broweser, alebo vymazat cookies. ked to nepomoze tak resetnut router. vyzera to tak ze nieco je tam posahane. pripadne skus k nemu pristupit z ineho os (linux z virtualu, alebo mobil/tablet s androidom)
molnart: Dakujem ti velmo pekne,restart zabral vsetko ide,terz je tych nastaveni az az
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
no vidis to ako si bol skalopevne presvedceny o windowse 7... chcem povedat ze je uplne normalne ze ti web interface z nejakych takychto routrikov zblbne. Mne s absolutne neoblomnou pravidelnostou padal tento admin interface na povodnom DLINK 521 ci co to Orange daval na tie svoje povodne opticke internety - neexistuje ze by to moje zariadenie prezilo jeden jediny den v prevadzke. Vypnem, zapnem, ide v pohode, na druhy den bol ZAKAZDYM web mrtvy. Proste sa vobec nic neotvorilo v akomkolvek browseri, IPcka iba odpovedala na pingy ale to bolo asi tak vsetko.
Je pravda ze ja som cez neho hulil trochu ine kvanta dat, avsak tie iste data zvlada mnou oblubena derivacia Linuxu (ano, Mikrotik) s prstom v riti na gigabite a daleko vacsom pocte portov mesiace a mesiace a mesiace.
No jo, mydlove krabicky, ved stale hovorim ze to je tak mačke na hranie...
Je pravda ze ja som cez neho hulil trochu ine kvanta dat, avsak tie iste data zvlada mnou oblubena derivacia Linuxu (ano, Mikrotik) s prstom v riti na gigabite a daleko vacsom pocte portov mesiace a mesiace a mesiace.
No jo, mydlove krabicky, ved stale hovorim ze to je tak mačke na hranie...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.