Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Re: Bitcoin mining (informácie, problémy, skúsenosti...)
sleduj cenu, ide hore
horsi pocit mam z Fedory TIPS
horsi pocit mam z Fedory TIPS
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Ano je na takom obrovskom minime, ze to je az nepekne... a vcera som videl pisat developera aj ten ho hodnoti za mrtvy
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Mam v ponuke takuto kartu Gigabyte GV-R797OC-3GD 3GB DDR5, ma este 2 roky zaruku /rok pouzivana/. Kolko sa oplati za nu este dat? Chcel by 250€. Kolko sa z nej da vydolovat kH? Dik
-
- Sponzor fóra gold
280x = 7970
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
LordKJ ako podnikatelovi mi to zavana brutalnym oh-yebom. preratajme si to:
na zaciatku pride dev s novym coinom. samozrejme, ze to nebude robit nikto, kto nema obrovsky hashpower za sebou, cize pokial nerobi pre-mining, vydoluje si na zaciatku mrte coinov. co sledujem, vzdy su problemy pre uzivatelov, ktori potom pindaju. mozno to ma dovod.
po dni/dvoch ma mnozstvo coinov, teraz robi halo okolo svojho "dietata", snazi sa ho dostat na burzu a ked sa mu to podari, snazi sa za co najviac predat svojich. akonahle sa mu to podari, uz nema ziaden dovod viac podporovat nieco, z coho uz nebude mat dalsi profit, co aj tak bral ako kratkodoby projekt a moze sa venovat niecomu inemu...
aspon takto by som to bral ako business case.
jurajz za 250e je to v pohode. hlavne v dnesnych casoch.
na zaciatku pride dev s novym coinom. samozrejme, ze to nebude robit nikto, kto nema obrovsky hashpower za sebou, cize pokial nerobi pre-mining, vydoluje si na zaciatku mrte coinov. co sledujem, vzdy su problemy pre uzivatelov, ktori potom pindaju. mozno to ma dovod.
po dni/dvoch ma mnozstvo coinov, teraz robi halo okolo svojho "dietata", snazi sa ho dostat na burzu a ked sa mu to podari, snazi sa za co najviac predat svojich. akonahle sa mu to podari, uz nema ziaden dovod viac podporovat nieco, z coho uz nebude mat dalsi profit, co aj tak bral ako kratkodoby projekt a moze sa venovat niecomu inemu...
aspon takto by som to bral ako business case.
jurajz za 250e je to v pohode. hlavne v dnesnych casoch.
exminer :)
- Kknightley
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Dec, 2012, 18:01
Horník presne vystihol podstatu šikovných ITčkarov, ktorí si vedia upraviť zdrojak a vytvoriť altcoin menu
- overlordslovak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 08. Jan, 2012, 23:02
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Dec, 2013, 23:27
posli autorovi nejaku donation cca 10-15 dolarov v coinoch a emailom dostanes cgremote... Musis mu samozrejme napisat email, ze poslane..
A nova mena sa da dnes vygenerovat za 0,01 btc... takze moze kazda lama spravit.. Par stran dozadu som daval odkaz....
A nova mena sa da dnes vygenerovat za 0,01 btc... takze moze kazda lama spravit.. Par stran dozadu som daval odkaz....
Kalkulačka na nové kryptomeny (100+ sk/cz minerov): http://bit.ly/kryptomeny-2014
- overlordslovak
- Používateľ
onedlho bude zrejme zadarmo takze donatovat sa mi to nechce...ja len ci niekto mate(CGRemote)
vsetky minery mam v jednom dome takze
vsetky minery mam v jednom dome takze
i7
chlopi, neviem spustit guiminer scrypt. zadam vsetky defaultne nastavenia pre karty, host, login info a nic.
horsie je, ze ked vypnem guiminer, ani cgminer mi uz nechce nastartovat.
neviete poradit?
horsie je, ze ked vypnem guiminer, ani cgminer mi uz nechce nastartovat.
neviete poradit?
-
- Nový používateľ
Inac vzhladom na to, ze je mooncoin udajne mrtvy, tak trosku stupol od rana.. cca o 1/3 btw.. bitcoin uz takmer na 1000 dolarov... to je kusok skoda, lebo to budeme dlhsie tazit....
Kalkulačka na nové kryptomeny (100+ sk/cz minerov): http://bit.ly/kryptomeny-2014
-
- Sponzor fóra gold
hej btc ma stve, lebo btc/ltc pada
no moon je mrtvy, ale stale sa to moze nafuknut
no moon je mrtvy, ale stale sa to moze nafuknut
LordKJ pokial menis "alt crypto" -> BTC -> LTC, tak zarobis viac LTC, ak je "alt crypto" naviazana na BTC ;-)
-
- Nový používateľ
Inac ak by ste vedeli o nejakej novej kryptomene, tak skuste pridat do tabulky na google docs.. Najskor asi musim schvalit pristup na gogole docs, lebo nejako nevidim moznos zdielat veci verejne cez google apps..
https://docs.google.com/a/megatron.sk/s ... sp=sharing
https://docs.google.com/a/megatron.sk/s ... sp=sharing
- overlordslovak
- Používateľ
skor treba vykalkulovat ....aj volume lebo velakrat je tam maly...raz je vyhodnejsie to raz to...hornik napísal:LordKJ pokial menis "alt crypto" -> BTC -> LTC, tak zarobis viac LTC, ak je "alt crypto" naviazana na BTC ;-)
i7