Čaute.
Kamarát už to nevie vydržať na netbooku a tak chce nový desktop. Bude použíavný na strih videa a aby to zvládlo novšie hry.
Citujem jeho požiadavky:
moje srdce by potesilo kebyze splna take ze:
Procak- najradsej i5 Haswell (ale kludne sa uspokojim aj s i3 ak bude dobry)
RAM- najradsej 8Gb
GPU- najradsej NVidia nejaka co ma 2Gb..
a inak asi nic ine..
Len bedňa. Ďakujem za rady
Naposledy upravil/-a Sphyn0x v Ut 07. Jan, 2014, 00:52, upravené celkom 2 krát.
To chce celu bednu aj so zdrojom, alebo len tie komponenty, co si uviedol, pretoze celu bednu s i5 a grafikou na nove hry a strih videa do 500 eur??? hmm nemozne, ale ak iba komponenty da sa...
tak potom nieco musis ozaliet, i3 usetris cca 60-70 eur, ram 4gb 30 eur dole, grafika ??? - tato grafika je na hrane pre nove hry. bedna a zdroj - uz jedine ak chces uplne dieravu bednu - usetris 20 eur.
Moja rada, radsej nech dospori, alebo nech kupi pc bez grafickej karty, tu dokupy neskvor, alebo skusit AMD ale tam to bude podobne... a to sa nechcem bavit o strihani videa
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
ved o to prave ide, ja viem, ze qcomp nie je najlacnejsi, ale ma dobry konfigurator , a pre info staci. Proste na strih videa a hry si musi zakaznik priplatit, najlepsie je hybat sa v cene okolo 700 eciek a viac.
inak ten datacomp mam rad, neuveritelny eshop a tie zaruky: zdroj - zaruka u predajcu 24 roky
Naposledy upravil/-a mFoXsLy v Ne 05. Jan, 2014, 01:48, upravené celkom 1 krát.
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander