Ochrana PC - Eset ?
Re: Ochrana PC - Eset ?
Pokiaľ más záujem o ESET tak sa skús prejsť po kamenných obchodoch veľa krát ho majú výrazne lačnejšieho ako na oficiálnych stránkach. Ja som tak kúpil licenciu na 3 roky a 2x PC za 50€ pred rokom.
Zostava:
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 21. Okt, 2011, 12:35
Skus pokukat net ja som teraz kupoval Nod 32 7 na rok na 3 pc za 12.50e
Awast free (+ mallwarebytes free raz za mesiac prebehnut a hotovo). Naco platit ked je su tu bezplatne alternativy.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Taktiez som nepouzival ziadny antivir skoro 3 roky, teraz mam eset licenciu len aby tam bol, ak uz nahodou nejake nebezpecne stranky tak otvaram virtualbox a nemam ziadny problem
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
čo sa týka ESETu a zlavy na ISIC, treba ísť do kamennej predajni, preukázať sa Inak to nejde
Spoiler: ukázať
som namiesto ESETu nahodil AVAST FREE... aspon u mna zere menej CPU
MSI PRO B650M-P | AMD Ryzen 5 7600 | Patriot Viper Venom 32GB KIT DDR5 6000MHz | Endorfy Fera 5 | Montech AIR 1000 SILENT Black | Apacer AS2280Q4U 1 TB | ASUS TUF GAMING 750B
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
trojan4x4: Samozrejme ide to aj elektronicky. Cislo ISIC sa zadava rovno vo webovom formulari do poznamky. Citaj tu, sekcia "50% zľava pre študentov". Nie ze by to bolo dolezite, len aby sme uviedli veci na pravu mieru.
lele007: Nevravim, ze to tak nemoze byt, ale prinajmensom je to velmi divne. Vo vseobecnosti mi NOD32 pride dost rychly a nemal som s nim problem ani na starych sunkach (velmi starych). To uz MSE alebo Avira sa mi zdali, ze viac zatazuju system, ale nemam to samozrejme nijako odmerane. Aj na mojom biednom AMD CPU v HTPC si NOD berie tak 0% CPU. Si si isty, ze si nemal nieco zle nastavene (napr. rozsirenu heuristiku pre real-time scanner, atd)? Samozrejme proti tomu, ze Avast je zdarma, sa neda namietat.
lele007: Nevravim, ze to tak nemoze byt, ale prinajmensom je to velmi divne. Vo vseobecnosti mi NOD32 pride dost rychly a nemal som s nim problem ani na starych sunkach (velmi starych). To uz MSE alebo Avira sa mi zdali, ze viac zatazuju system, ale nemam to samozrejme nijako odmerane. Aj na mojom biednom AMD CPU v HTPC si NOD berie tak 0% CPU. Si si isty, ze si nemal nieco zle nastavene (napr. rozsirenu heuristiku pre real-time scanner, atd)? Samozrejme proti tomu, ze Avast je zdarma, sa neda namietat.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Jedine co spomaluje PC pri ESETe je kontrola spustanych veci po starte, na niektorych sunkach je to hroza kym to bezi, potom uz je to celkom fajn.
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.
no cpu load bol tam nejaky ale uz to bolo davno (1-2roky dozadu) takze nepamatam si.. takze som vyskusal avast a odvtedy vsetko ok
MSI PRO B650M-P | AMD Ryzen 5 7600 | Patriot Viper Venom 32GB KIT DDR5 6000MHz | Endorfy Fera 5 | Montech AIR 1000 SILENT Black | Apacer AS2280Q4U 1 TB | ASUS TUF GAMING 750B
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Aug, 2009, 22:29
Ja by som ti odporúčal Norton Internet Security. Som s ním veľmi spokojný.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 25. Aug, 2009, 10:38
Kde je možné vypnúť tu funkciu?Asnod napísal:Jedine co spomaluje PC pri ESETe je kontrola spustanych veci po starte, na niektorych sunkach je to hroza kym to bezi, potom uz je to celkom fajn.
Battletag: Expodan#2226