..zdravím vás, páni, potrebujem info, kde zohnať na X4 náhradné tlačidlá, stačia mi A, S, D, po cca. dvoch rokoch používania sa začali zvnútra "brúsiť".
Use google nepomohlo..
ďakujem.
klávesnica Sidewinder X4 - náhradné tlačidlá
klávesnica Sidewinder X4 - náhradné tlačidlá
Progress... ... 59%
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Re: klávesnica Sidewinder X4 - náhradné tlačidlá
Obávam sa, že nikde, aspoň o tom neviem. Najreálnejšie bude skúsiť support Microsoftu, či by oni nevedeli poriešiť.
Inak som prekvapený, lebo ja X4 používam už vyše 3 roky dá sa povedať každodenne a klávesy sú ako nové.
Čo myslíš pod tým - sa začali zvnútra "brúsiť"?
Ja by som skôr čakal, že sa ošúchali z vrchnej strany a teda preráža podsvietenie po celej ploche klávesy, nie len cez písmená.
Inak som prekvapený, lebo ja X4 používam už vyše 3 roky dá sa povedať každodenne a klávesy sú ako nové.
Čo myslíš pod tým - sa začali zvnútra "brúsiť"?
Ja by som skôr čakal, že sa ošúchali z vrchnej strany a teda preráža podsvietenie po celej ploche klávesy, nie len cez písmená.
Spoiler: ukázať
Re: klávesnica Sidewinder X4 - náhradné tlačidlá
..samozrejme, zvonka.. neviem na co som myslel, ked som to pisal..
..ved to prave je mi divne, uz som mal xy klavesnic, ale toto som este nemal. Nepoviem, keby to bolo na klavesach viacerych, ale len na tychto troch? Mimo to - na klavese A vidiet, ako sa osupava od hrany..
..klavesnica je uz po zaruke, takze ani support s tym asi nic neurobi, ale za pokus nic nedam..
Dik.
..ved to prave je mi divne, uz som mal xy klavesnic, ale toto som este nemal. Nepoviem, keby to bolo na klavesach viacerych, ale len na tychto troch? Mimo to - na klavese A vidiet, ako sa osupava od hrany..
..klavesnica je uz po zaruke, takze ani support s tym asi nic neurobi, ale za pokus nic nedam..
Dik.
Progress... ... 59%