Zdravím,dnes mi prišiel HDMI kábel napojil som ho všetko funguje.Len jediná vec ,ktorá mi vadí že keď chcem presunúť nejaký program na druhú obrazovku tak musím ten program pretiahnuť do prava aby naskočil na druhú obrazovku.Nedalo by sa to nastaviť aby som to mal tak ako u nvidie presunutím do lava aby to skočilo na tú druhu obrazovku?A ešte mám problém že mi nejde zvuk cez ten kábel.
Grafiku mám: MSI R9 270X Hawk
http://i.imgur.com/rR6kJsB.png
Prepojenie PC-TV
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Mar, 2013, 11:24
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Re: Prepojenie PC-TV
to na ktoru stranu presuvas aplikaciu nezalezi od grafiky, ale ako mas tie monitory usporiadane v systeme, otvor si obrazovku s nastavenim rozliseni a mysou chyt a presun telku na druhu stranu od monitora
zvuk ti pojde, ked v nastaveniach zvuku prepnes zvukovy vystup na HDMI
zvuk ti pojde, ked v nastaveniach zvuku prepnes zvukovy vystup na HDMI
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
Tak ďakujem za radu to presúvanie už funguje.A ešte nejaký návod kde presnejšie to prepnem na to hdmi.lepermessiah napísal:zvuk ti pojde, ked v nastaveniach zvuku prepnes zvukovy vystup na HDMI
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
prave tlacitko na ikonu zvuku pri hodinkach v taskbare > playback devices a tam si daj default to ktore potrebujes
-
- Nový používateľ
Tu je foto: http://i.imgur.com/PDn469r.jpg skúšal som navoliť všetko ale aj tak zvuk nešiel.
-
- Nový používateľ
Tak som spravil menší pokrok už keď dám testovať či finguje zvuk na tej TV tak to prehrá ale akonáhle tam pustím niečo iné tak to nechce prehrať.Nevie niekto čo s tým je?
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
myslim ze to robi ked program nedetekoval zmenu, skus to prepnut na iny vystup pocas prehravania alebo pred nim, neviem ako u R7, u mna zvuk ide OK
-
- Nový používateľ
Dnes som vytiahol a pripojil ten hdmi kábel.Nastavil som TV ako predvolené zariadenie a už to funguje.Ďakujem za radu