Čaute, máte nejaký tip čo by mohlo byť s mojim notebookom? Vetrák ide skoro vkuse na max otáčkach čo nezvyklo yť okrem toho mi seká aj keď scrollujem FB alebo tak a o videách ani nehovorím. Stalo sa to potom ako som zapol aktualizácie, svchost proces mi vyťažoval naplno CPU ale vypol som ich a aj tak stále všetko seká. Antivírus mám avast dal som dvakrát urobiť kompletný test a nič nenašlo. Díky za rady vopred
EDIT: a keď otovrím správcu úloh tak procák využíva napríklad mozilla na 90% alebo ja neviem hocijaký jednoduchý proces ako keby zaťaží ten procesor na max
XP využitie procesora
Re: XP využitie procesora
je to chybna aktualizacia od MS, uz davno mala byt stiahnuta.. riesenie najdes na webe
staci najst danu aktualizaciu a odinstalovat a zakazat ju
staci najst danu aktualizaciu a odinstalovat a zakazat ju
Spoiler: ukázať
- hopkok
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
book sa ti neprehrieva? Pripadny trotling CPU potom moze spomalit system dramaticky.
Odinstalovat konkretnu aktualizaciu...
Ak by slo o novu instalaciu, tak rieseni by bolo viacer. Najnovsi dostupny Windows Update Agent, IE8 bez aktualizacii a pod. Mozes si vypnut automaticke aktualizacie a raz za tyzden ich das vyhladat manualne pomocou Windows alebo Microsoft Update. To by malo zevraj pomoct.
Ak by slo o novu instalaciu, tak rieseni by bolo viacer. Najnovsi dostupny Windows Update Agent, IE8 bez aktualizacii a pod. Mozes si vypnut automaticke aktualizacie a raz za tyzden ich das vyhladat manualne pomocou Windows alebo Microsoft Update. To by malo zevraj pomoct.
Spoiler: ukázať
- 4D4M
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Jún, 2008, 15:50
No jasne, ze sa prehrieva riadne, ale tak ja to pripisujem tomu ze vzdy je zatazeny ten procak riadne. Ved predtym takto horuci bol mozno ked som hral 2 hodiny nejaku hru. Odinstaloval som tie aktualizacie a uz to bolo lepsie aj ked nie ako predtym. A-le myslim si, ze to uz zacina byt neopodstatnene lebo okrem toho asi pred 3 dnami sa mi prestala dobijat bateria (proste stale je na 1%) a dnes nefunguje ani klavesnica (vobec sa nedostanem do systemu). Mys co mam na USB pripojenu funguje. Klavesnica ani touchpad nie. A ked pripojim externu klavesnicu tak nefunguje. Mate nejake navrhy co s tym? Napadol ma reinstall OS este ale ako ked nejde klavesnica asi nijako. To uz tento pocitac asi skoncil akurat teraz ked ho najviac potrebujem do skoly...... Idem rovno sa poobzerat po niecom novom.
- hopkok
- Používateľ
to je ten M51VA?
- 4D4M
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Jún, 2008, 15:50
Nie, je to stary Acer Travelmate 6460... no ta klavesnica uz ide pomohlo obnovenie systemu. V bootmenu normalne isli klavesy aj vsetko. Este ma stve ten vetrak resp. CPU stale to fici okolo 60-70% a to mam otvorenu len nejaku internetovu stranku. Ten throttling kde nastavim alebo co s tym?
- hopkok
- Používateľ
CPU trotluje ak sa ti book prehrieva-vycistit, prepastovat...