Jackass Presents: Bad Grandpa

Všetko o filmoch, filmových premiérach ...
Používateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00

Jackass Presents: Bad Grandpa

Príspevok od používateľa Papek »

Predpokladam, ze fanusikom Jackassu taketo nieco nemoze uniknut. Kto nevie, tak link na IMDB.

V zapadnej Europe uz veselo fici v kinach, nemci a rakusania maju dokonca aj nadabovane, ale u nas sa do kin nedostane. Toto mi prislo ako odpoved z Cinema City:
Dobrý deň,

Vami uvedený titul nie je zaradený do slovenskej distribúcie, preto ho ani nebudeme uvádzať.
Ďakujeme za pochopenie,
Pekný deň.

S pozdravom/Best regards

Michaela Jankovičová
Operátor Cinema City

Takze ostava si pockat na BD release, alebo si zajst do kina v AT. Mate niekto skusenosti s rakuskymi kinami? Nikde som totiz nenasiel, ci sa dany film vysiela s dabingom alebo v povodnom zneni. V Amsterdame som uz bol par krat v kine a nastastie boli vzdy v povodnom zneni. U rakusakov ani srnka netusi.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
i5-12400F ♦ 32 GB RAM ♦ RTX 4070 SUPER 12 GB
ANONYM_a7

Re: Jackass Presents: Bad Grandpa

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

Nemám skúsenosť ale som si takmer istý že film bude jednoducho dabovaný - nemecky hovoriace krajiny si na tom dosť bazírujú, práve naopak smerom na západ/severo západ preferujú originál znenie. Inak určite to bude fun jak svina :D
Používateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00

Re: Jackass Presents: Bad Grandpa

Príspevok od používateľa Papek »

Tak som si to uz pozrel. Nie je to pre kazdeho, ale kto ma rad jackass a ich az miestami absurdny humor a vyhrotene situacie, uzije si. Co mi na tom filme vadilo alebo skor chybalo je to, ze tie niektore sceny boli nedokoncene - pretoze pri niektorych scenach by som dal ruku do ohna na to, ze niekto tam dobre dostal cez hubu :D
Samozrejme nechybali vtipne hlasky a kto vie trochu lepsie anglicky, tak pochopi aj tie anglicke, ktore v preklade nedavaju az taky zmysel.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
i5-12400F ♦ 32 GB RAM ♦ RTX 4070 SUPER 12 GB

Návrat na "Film"