Mám problém s routrom Asus konkrétne tento:
http://www.alza.sk/asus-rt-n10u-black-d ... tm#recenze
Všetko na ňom funguje ako má, lenže mi začala blbnúť konektivita na tablet Galaxy Tab od Samsungu.
Wifi sieť mi funguje na Notebooku, telefóne bez problémov ale pokiaľ na ňu chcem napojiť Galaxy Tab, nejde mi na tabe net.
Cca pol roka dozadu všetko šlapalo ako má ale teraz proste nejde. Tab sieť vidí dám heslo, všetko ok, začne vyhladávať IP a napíše že pripojený. Keď ale chcem ísť na net alebo do domáceho cloudu alebo do google play proste mi vypisuje že nie je pripojený na net.
Tablet som resetoval do výrobných nastavení, skúšal aj iné wifi siete a Tablet nemá problém. Ide bez problémov na iných sietiach len na mojej zrazu prestal fungovať. Neviete niekto poradiť v čom by mohol byť problém? Proste sa mi už rozum zastavuje..
wifi router problem
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
wifi router problem
Spoiler: ukázať
- scpeter1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 13. Aug, 2006, 02:00
Re: wifi router problem
skus zmenit DNS v routery na google DNS.Myslim,ze je to 8.8.8.8.
Lenovo IdeaPad y560,120GB Samsung 840 SSD,VU+Uno 4K SE,Samsung Galaxy Note 4,root,UPC Fiber Power 130/10
- Fragrance
- Používateľ
ak si myslel nastavenie WAN DSN tak som zmenil auto na manul IP čo si poradil, po restarte rutra to iste, teraz len píše prebieha načítanie adresy IP a nič
- scpeter1
- Používateľ
nie,myslel som WAN DNS server.....mas tam primary DNS a secondary DNS.Tu primary zmen na tie osmicky.
Lenovo IdeaPad y560,120GB Samsung 840 SSD,VU+Uno 4K SE,Samsung Galaxy Note 4,root,UPC Fiber Power 130/10
- Fragrance
- Používateľ
- scpeter1
- Používateľ
hej,to je ono.....
tak uz ja neviem....poradia ti mozno mudrejsi....
tak uz ja neviem....poradia ti mozno mudrejsi....