Zdravím vás, potrebujem poradiť, či mi pôjde na tejto doske INTEL DP35DP dvojjadrová grafika GTX 295, alebo akú dosku by som si mal kúpiť aby mi tá grafika fungovala mám dve ale ani na jednej to nejde, grafika funguje bola testovaná na doske asus maximus 3 gene
http://karachi.olx.com.pk/intel-dp35dp- ... 483339096#
Zostava
Procesor Inter Core 2 Quad Q6600, 4GB DDR2 800MHz, HDD 1TB, DVD-RW, Zdroj 700w
Intel DP35DP dvojjadrové grafiky
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Re: Intel DP35DP dvojjadrové grafiky
Nevidím dôvod prečo by nemala bežať - čo to robí ?
Iné grafiky ti v tom idú ?
Aký máš zdroj ?
Tú grafiku som mal a bolo s ňou viac problémov ako úžitku ...
Iné grafiky ti v tom idú ?
Aký máš zdroj ?
Tú grafiku som mal a bolo s ňou viac problémov ako úžitku ...
Spoiler: ukázať
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Predaj tie karty nejakému masochistovi a budeš mať peniaze na jednočipovú kartu, ak niečo doložíš, aj na upgrade MB+CPU+RAM.
mám tieto dve základné dosky gigagyte GA M68M SP2, MSI 760G P43 FX no ani na jednej mi to nejde ale skúšali sme to na doske u kamaráta asus maximus 3 gene a ked doska robí kontrolu tak ju zopne normálne, mne ani ju nezopne ukáže mi no signál na monitore a nič ventilátor točí a nič sa nedeje no keby s grafikou niečo bolo tak by ukázalo na nej červené svetielko podla mna no neviem som amatér tam mi ukazuje zeléné no modré mi nezapne ale pri doske od gigabyte mi ventilátor na grafike srandovne reaguje najprv netočí a pak sa začne čudne chovať točí pak nič točí pak nič pripomína mi to málo šťavy do grafiky neviem 700w zdroj používam a odomna chce kúpin jeden chalan grafiku a on má tú dosku od intelu tak neviem
hehe ja by som ju rád predal ona ide aj v pc servise som ju dal odskúšať a povedali funguje tak neviem kde je problém len tie obe dosky kde bola testovaná tak nemali integrovanú grafiku a viac slotov pciexpress slotov
hehe ja by som ju rád predal ona ide aj v pc servise som ju dal odskúšať a povedali funguje tak neviem kde je problém len tie obe dosky kde bola testovaná tak nemali integrovanú grafiku a viac slotov pciexpress slotov
- Tom2871989
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
doska nedokaze rozpoznat grafiku (rovnaky problem som mal s GTX770 na MSI Z68A-GD80 G3 najnovsi bios a isla)
mne kamarát dával na tie dosky aj nové biosy ale nepomohlo, čudujem že na doske maximus funguje super, kúpil by som aj tú dosku no to by som musel kupovať aj procesor a ram draho by to vyšlo .. dá sa to nejak spraviť aby som ju spojaznil alebo čo by som musel kúpiť
- dendroid
- Sponzor fóra gold
Všetky multi GPU riešenia sú problematické, okrem toho máš tie dosky na socket AM2, takže tam bude aj tak brzdou procesor. Najrozumnejšie by bolo predať všetky tie veci, nič z toho sa najskôr na hry aj tak nehodí a kúpiť niečo iné.
poradil by si mi ak to predám k čomu sa mám zamerať, ja moc nehrávam hry ale občas sa nájde čas tak by som aj zahral skús mi nejakú zostavu poradiť
- dendroid
- Sponzor fóra gold
Napíš, čo máš za hw, stav, počet kusov, podľa toho zistíš, koľko za to asi dostaneš. Potom si založ vlákno v nákupnej poradni.