Cize ano, relevantny dokaz tu mas a je to o objektivite. Prikladam este jeden clanok, aby si ma neukamenoval na zaklade chybajucich faktov

http://www.techdirt.com/articles/201211 ... rong.shtml
Tusim si nerobil recenzie klavesnic, teda aspon dufam

Čiže existuje relevantný dôkaz že NSA reálne čerpá tieto neskutočne citlivé dáta od užívateľov produktov razer alebo nie? To, že si pán Rybka toto osobne myslí neznamená, že je to fakt a prezentovať to ako všeobecnú pravdu (to že NSA má zaujem o tvoj profil ktorý si si predefinoval pre razer produkt). Taktiež aj prezentovaný názor, že podľa neho do toho nikoho nič nie je je len názor, a taktiež sa nestáva všeobecnou pravdou. Jednoducho a v skratke, keby som sa o tejto paranoji nedočítal tu, ani o tom neviem, ten SW ma absolútne neobťažuje a to, že polovica klávesnica nefuguje bez sw? mne funguje každá jedna klávesa, čiže za mňa, funguje aj bez sw. Dúfam že sa už teraz rozumieme.Nevím, kde poslední dva roky pobývali manažeři Razeru, možná byli v jeskyni, možná na Marsu a nebo možná skejtovali po stolech v kanceláři, nicméně ti ostatní si na základě odhalení jednoho týpka, který podrazil NSA povšimli, že každá americká firma je povinována líbat NSA cokoli si řekne, kdykoliv si řekne a jakkoliv si řekne. Poslední věc, kterou chci mít doma, je klávesnice, která si komunikuje s americkým cloudovým serverem a ukládá si na něj jakékoliv informace. i kdyby to byly tak nevinné věci, jako profily her které hraji a nebo obsah maker, které používám. Po tom absolutně nikomu nic není. Neexistuje žádný obhajitelný důvod, proč by periferní zařízení měly dělat takové věci – nehledě k tomu, že pokud nemáte internet, tak máte smůlu, vaše zařízení bude fungovat jen jako generické.