PROFI HERNÁ MYŠ
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Re: PROFI HERNÁ MYŠ
Razer Detahadder. Pokial mas problem so Synapse, tak Logitech G400s. K tomu samozrejme kvalitnu podlozku podla preferencii.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
presne tak, toto vacsinou nikde neuvadzaju a pritom to je aj pri beznej praci dost podstatne. ked si pozries recenzie (skor uzivatelske) na Rival, tak vacsinou sa zhodnu v tom, ze mys ma nulovu akceleraciu. nezhodnu sa na predikcii, ktora sa rovnako ako akceleracia/deceleracia daju prisposobit. ja nemam pocit z mysi, ze by co i len trochu korigovala pohyb kurzora, cize sa priklanam k tej strane co tvrdi ze tato mys vie mat aj nulovu predikciuCyanide_Power napísal:Parametre ktoré ty potrebuješ niesu v recenziách uvádzané... Akcelerácia, predikcia ...
inak vzdy ju porovnavaju s DeathAdder, je to fajn mys, mne nesedi do ruky, ale asi preto je tu alternativa od SS ktora mi sedi
a vlastne, ci budes brat Rival, G400s, DeathAdder ..podla mna to bude hlavne zalezat na tom, ako ti sadne do ruky (lebo aj ja som povodne planoval uplne inu mys a dobre ze mi ruka neodpadla od tej "ergonomie" )
Osobne mám razer deathadder 2013 http://www.progamingshop.sk/razer-death ... 10358.html a som s ňou maximálne spokojný. Používam ju s podložkou razer goliathus speed. Túto myš som si kúpil po myške logitech mx518 a bol to obrovský rozdiel.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
deathadder je top... kvalita prevedenia??? prepac ale 3roky som ju trieskal o stol a myska jeden jediny raz nesklamala,a nic nevrzga a drzi...
s poslednou dobrou myskou od logitech je mx500,odvtedy je to uplne onicom,kazdy rok odchadza kabel a podobne srandy.
s poslednou dobrou myskou od logitech je mx500,odvtedy je to uplne onicom,kazdy rok odchadza kabel a podobne srandy.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
deathadder ma asi jediny problem dvojkliky tlacitka po dlhsom case, mne to zacala robit na lavom po 2 rokoch, vycistil som rovno obe a uz 2 roky bez zahania
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65