vzhladom na to ze za existenciu tohoto threadu sem ziadny admin neprispel typujem ze ani oni si nevedia radi.
osobne ma netrapia ziadne pravidla fora tak ako ma netrapia ani zakony, beriem ich ako nejaku formu guidancu ako sa spravat a pokial sa sa s nimi viem stotoznit tak sa podla nich chovam. v pripade predaja softu nejde ani o pravidla, ale o to ze prevadzkovatelia fora nechcu aby tu vzniklo nejake podhubie na nelegalnu cinnost co chapem a akceptujem. takze nejde ani o to ci si predal soft cez bazar, ale o to ci je to dokazatelne (a okate) pre nejaku tretiu stranu ze sa to predava soft.
ja by som si vedel predstavit este predaj hier ako zberatelskych predmetov, teda ako "krabicka na policku" s uvedenim ze samotny soft nie je funkcny. to ze to ako keby mimochodom funkcne je uz nikoho trapit nemusi.
Predaj software pokial je sucastou zakupeneho tovaru
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
Re: Predaj software pokial je sucastou zakupeneho tovaru
Predával som tu nb. s predinštalovaným OS,faktúrou,krabicou a licenčnou nálepkou.Samozrejme som to uviedol v príspevku a nik ma neupozornil,že také niečo sa nesmie(pochopiteľné).
Podľa mňa je toto tiež ten istý prípad,lebo hra je súčasťou zakúpeného tovaru,je na obale a ako tu už bolo uvedené,predajca by sa ochudobňoval alebo bol napadnutý za nedodanie kompletného tovaru.
Schvaľujem,že sa tu nesmú predávať steamy,software aj hry,lebo tam je veľká možnosť podvodu.
Podľa mňa je toto tiež ten istý prípad,lebo hra je súčasťou zakúpeného tovaru,je na obale a ako tu už bolo uvedené,predajca by sa ochudobňoval alebo bol napadnutý za nedodanie kompletného tovaru.
Schvaľujem,že sa tu nesmú predávať steamy,software aj hry,lebo tam je veľká možnosť podvodu.
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...