upgrade na vodne chladenie
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Re: upgrade na vodne chladenie
len nejaké spony na uchytenie, či aj s nejakým pasívom ?
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
je too len na vetrák , pasívy treba na VRM dať
inak na 480GTX ktorá hriala ako pes sa vyrábali normálne HP chladiče ktoré im VRM zchladili na 60st pasívne
neviem prečo na to teraz každý kašle 
inak na 480GTX ktorá hriala ako pes sa vyrábali normálne HP chladiče ktoré im VRM zchladili na 60st pasívne

Spoiler: ukázať
kontaktoval som gaba z tiche pc cenu mi navrhol v rospeti 300 az 400e.spomenul ze mam k dispozicii 400e navrhnuta suma mi aj pasuje lenze je tu problem!!zistil som ze moja karta ma blombu ,pisal som vyrobcovy ohladom osadenie vodnym blokom ,ci stratim zaruku a odpoved: you can remove the fan,and install the water block by yourself, if you do it,that you will lost the warranty. cool:
cpu:core i7 4930kcooler:EK-Supremacy EVO Elite Edition +Alphacool NexXxoS XT60 Full Copper 420mm+phobya G changer v2 VGA.GTX 1080 ti gigabyte aourus WB.MB asus rampage xtreme black edition+EK-FB KIT R4BE - Nickel.SSD System samsung 840pro 128gb.HDD:Western Digital black 750gb.Ram 4x4gb 2133mhz cl11 corsair vengeance RED. CASE corsair obsadian series 750D. PSU-enermax revolution 850w gold. cable managment by bitfenix alchemy red and black .Mouse: Cyborg R.A.T 7+gigabyte ghost. MONITOR. 27" ASUS VG278HR NVIDIA 3D Vision.DVD. LG.repro-creative gigaworks t20.fan 5x ekwb vardar 1150rmp.fitinky EK Water Blocks EK-ACF kompresne
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
áno, je to tak ale vo všeobecnosti je to často ako s CPU - ak funguje od začiatku alebo sa nepokazí do týždňa-dvoch, tak môžu fungovať aj na veky
príklad tie strašne neudržované predzostavené šmejdy počítače na našich školách
"odpiect" sa môžu cpu, gpu väčšinou zlým pretaktovaním a podobne, ale v dnešnej dobe už máme niečo ako power limit a podobné srandy, takže riziko je podľa mňa malé...i keď keď sa chce, tak také cpu, gpu človek odpáli aj na mesiac
takže nemaj obavy, predpokladám, že gabo ti aj zostaví vodníka, či len návrh ti robí ? každopádne je profesionál, takže sa mu môžeš kľudne obrazne povedané odovzdať bez obáv
hlavne, nech tam je 2x 240rad a budeš spokojný; ak si ochotný dať takúto sumu za vodné chladenie, tak nerieš plomby a choď do vodníka

takže nemaj obavy, predpokladám, že gabo ti aj zostaví vodníka, či len návrh ti robí ? každopádne je profesionál, takže sa mu môžeš kľudne obrazne povedané odovzdať bez obáv

CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
to čo píšeš o cpu je viacmenej pravda ale o grafike to neplatí
nie problém aby skapali ramky, vrm...
grafika ako taká je v podstate cpu + mb + ram
gpu ako také skapať nemusí ale to ostatné okolo
nie problém aby skapali ramky, vrm...
grafika ako taká je v podstate cpu + mb + ram

gpu ako také skapať nemusí ale to ostatné okolo

Spoiler: ukázať
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
šak totok; ja som aj preto toho názoru, lebo ja som mal doteraz šťastie a žiadna moja gpu neskončila svoju púť