Slúchadlá na PC hranie
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
Re: Slúchadlá na PC hranie
Lenzie headphone amp by mal ist len cez ten front panel a nie cez vystup zo zadu. Cize to by si si nepolepsil( pre istotu si to este over) tu to riesim http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 14&t=98648 na mikrofon by to vadit nemalo. Mam teraz zbytocne predlzovacky doma tak mi napisPM ak chces
Spoiler: ukázať
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
o tom som naozaj nepočul a neviem to nájsť na internete - to s headampom
ináč ten predlžovák nevyzerá, že je dobrou voľbou, kde ste si tam linkli nejaké za 7 a 9€
je to zvláštne, nevedel som, že to je až tak citlivé
pozerám, že neraz tam píšu o nejakých problémoch, zaujala ma napríklad zmienka, že treba manuálne nastaviť, či sú pripojené slúchadlá alebo repráky ?

ináč ten predlžovák nevyzerá, že je dobrou voľbou, kde ste si tam linkli nejaké za 7 a 9€

pozerám, že neraz tam píšu o nejakých problémoch, zaujala ma napríklad zmienka, že treba manuálne nastaviť, či sú pripojené slúchadlá alebo repráky ?

CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
K tomu manualu
presne na tom som sa smiall... pichol som mic do dierky na mic vprednom panely a soft od zvukovky mi vyflusol 10 moznosti co som zapojil.. naco potom odlisuju farebne aj popisom tie dierky ?

- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
zaujímavé :O pozerám, že na krabici je aj, že automaticky switchuje po pripojení periférie do predného panelu zo zadného, takže predsa tam je niečo automatické (karta už došla) 

CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- kovinator
- Používateľ
no upresnim to
vacsinou to ide automaticky...sem tam sa mi stane ze sa to neprepne

- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
ten kábel už kúpený ? lebo ja asi pre istotu z toho noname predlžováku asi možno nepôjdem vyššie, no skúsim superluxovskú:
http://www.muziker.sk/klavesy/sluchadla ... NSION-CORD
http://www.muziker.sk/klavesy/sluchadla ... NSION-CORD
- kovinator
- Používateľ
este som ho nekupil tak vyskusaj a daj vediet ake to je(9eur platit nechcem
)

- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
nakoniec asi kúpim tie lacné z datacompu, kúpim dvije a skúsim, že aký je tam rozdiel
- kovinator
- Používateľ
kupim ten superlux vyskusam to tam a ked to bude na ...
tak im to obucham o hlavu

- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Ináč tá sonarDG nie je bohviečo 

"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
kúpil som ho a snažil som rôzne žánre, hovorené slovo...a príde mi to rovnaké; tu som si aj všimol rozdiel medzi predným panelom a pripojením priamo do zvukovky; predný panel mal nižšiu hlasitosť, ale nejako som viac rozdielov nespozoroval...iba keď som skúsil svoje Soundmagic ES18, tak som zistil, čo je špunt a čo je kvalita :O
len sa hrám asi hodinu s ekvalizérom a neviem a neviem sa rozhodnúť; rovnako aj dôležitosť headamp pri týchto 150ohmových hovädkách som pocítil; ja som proste spokojný, už len počkať, kým páni z qcompu doručia na pobočku mikrák a budem hotový...tam budem ešte testovať, kvalitu, ak pôjdem cez predný panel/zadný atď atď
mimochodom prekvapilo a potešilo, že kostra je kovová
čakal som, že sú komplet plastové
len sa hrám asi hodinu s ekvalizérom a neviem a neviem sa rozhodnúť; rovnako aj dôležitosť headamp pri týchto 150ohmových hovädkách som pocítil; ja som proste spokojný, už len počkať, kým páni z qcompu doručia na pobočku mikrák a budem hotový...tam budem ešte testovať, kvalitu, ak pôjdem cez predný panel/zadný atď atď
mimochodom prekvapilo a potešilo, že kostra je kovová