Pevna IP
mne to nejde uz asi 3 mesiace
NB : Fujitsu-Siemens D9500 C2D T5250 3GB 120GB X3100 15.4" @ Xubuntu
Other : LG KU990 Viewty , Sandisk SANSA CLIP@Porta pro
Sien † slavy : 462 - Duron 800@1100@2v (spitfire) ; Athlon 1200@1864@2.3v (thunderbird) ; #1 Abit NF-7 rev. 2.0 CPU Vmod ~2.4v
Now : 462 - Duron 750@967@2.25v (spitfire) ; Duron 950@1457@2.33v (spitfire) ; Duron 1100@1470@2.21v (morgan) ; A1333 (thunderbird) ; A XP 1500+ 1333@1488@1.8v (palomino) ; EPOX 8K3A CPU Vmod ~2.33v ; #2 Abit NF7 rev.2.0 Vmod ~2.4v
Other : LG KU990 Viewty , Sandisk SANSA CLIP@Porta pro
Sien † slavy : 462 - Duron 800@1100@2v (spitfire) ; Athlon 1200@1864@2.3v (thunderbird) ; #1 Abit NF-7 rev. 2.0 CPU Vmod ~2.4v
Now : 462 - Duron 750@967@2.25v (spitfire) ; Duron 950@1457@2.33v (spitfire) ; Duron 1100@1470@2.21v (morgan) ; A1333 (thunderbird) ; A XP 1500+ 1333@1488@1.8v (palomino) ; EPOX 8K3A CPU Vmod ~2.33v ; #2 Abit NF7 rev.2.0 Vmod ~2.4v
tak toto info som hladalthimy napísal: Pri DSL ci mas pevnu, alebo dynamicku IP tak je to vzdy verejna IPcka a tak mozes vytvarat hry aj tak aj tak
Inak teraz som znovu podpisal 24 mesacnu viazanost z t-comom a oni davaju za 1000SK router Draytek Vigor 2600VGST.
http://www.draytek.co.uk/products/vigor2600.html
Je ako 2600We, len ma este print server a hlas cez internet 2x.
Ten router je super v jednom, ze aj ked mam dynamicku IP, tak od kedy mam router zapojeny tak mam stale tu istu IP
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
Pleties si pojmy "verejna" IP a "pevna" IP. To o com ty hovoris plati pre verejnu IP. Pevna IP nema na stahovanie cez p2p (ci uz Torrent alebo DC++) absolutne ziadny vplyv. Pevna IP znamena, ze sa ti jednoducho cisla v IP nemenia. Jej opak je dynamicka IP. S verejnou/neverejnou IP to nema absolutne nic spolocne. Co sa tyka vlastneho hostingu, tak ten s pevnou a neverejnou IP spravis len velmi tazko ;-)CrakeN napísal:takto, vo warcrafte to blokoval firewall, ja to tak mam, nemam pevnu ip, a bezi to v pohode ... pevna ip je dobra na tahanie cez P2P, ako je DC++ a podobne, kde to je dost velka vyhoda ... a uz ako bolo spominane, mozes si spravit vlastnu www, a nemusis platit domenu+webhosting, popripade si zaplatis domenu a presmerujes ju na tu IP ...
Ale ma Ked mas pevnu ip mozes na DC++ tahat aj od tych co maju dynamicku ip aj od tych co maju pevnu ip, ked mas dynamicku ip mozes tahat iba od tych co maju iba pevnu ip a tych je menej ako tychco maju dynamicku ip.Amoondre napísal:Pevna IP nema na stahovanie cez p2p (ci uz Torrent alebo DC++) absolutne ziadny vplyv.
Pri torrentoch je pevna ip dobra ak mas niaky oblubeny tracker, kde platia rovnake podmienky ako pre DC++. Dynamicka ip nemoze tahat od dynamickej ip a musi sa pockat na niekoho kto ma pevnu ip aby si zacal tahat.
Cize je to dolezite
Tak Wormon ma pravdu Cize to co som napisal je naopak.w0rm0n napísal: LoPiO, si si isty ? bo myslim ze si pleties pojmy dynamicka/pevna a verejna/neverejna IP adresa, nepouzivam ani DC++ ani torenty, ale myslim ze toto presne sedi na p2p siete ked vymenis tie pojmy
Inak to znamena, ze Adsl som nemal zo zaciatku z verejnou IP a s tym museli nieco urobit, podla toho som sa orientoval
To je tak ked niekto pise o nieco o com vie iba namatkou :roll:LoPiO napísal:Ale ma Ked mas pevnu ip mozes na DC++ tahat aj od tych co maju dynamicku ip aj od tych co maju pevnu ip, ked mas dynamicku ip mozes tahat iba od tych co maju iba pevnu ip a tych je menej ako tychco maju dynamicku ip.Amoondre napísal:Pevna IP nema na stahovanie cez p2p (ci uz Torrent alebo DC++) absolutne ziadny vplyv.
Pri torrentoch je pevna ip dobra ak mas niaky oblubeny tracker, kde platia rovnake podmienky ako pre DC++. Dynamicka ip nemoze tahat od dynamickej ip a musi sa pockat na niekoho kto ma pevnu ip aby si zacal tahat.
Cize je to dolezite
Ano to je v poriadku. Iba mna osobne doslova s*re, ze niektori ludia hovoria o tom o com nic nevedia. A to niekedy tak ze bohorovne. Ked som si nie isty, tak som radsej ticho ;-) Inak peace, nic proti tebe osobne. a mozte zmazat OTLoPiO napísal:Stane sa clovek sa uci cely zivotAmoondre napísal: To je tak ked niekto pise o nieco o com vie iba namatkou :roll: