AM3
AM3
Tu su zatial nepotvrdene informacie o novom sockete ktory pripravuje amd http://bonusweb.idnes.cz/hardware/hwnew ... 60711.html
a tu je nieco zo zahranicia http://www.reghardware.co.uk/2006/07/06 ... atibility/
Nove sockety AM3 budu podporovat ddr3.
a tu je nieco zo zahranicia http://www.reghardware.co.uk/2006/07/06 ... atibility/
Nove sockety AM3 budu podporovat ddr3.
Amd Athlon 3000+,A8N SLI Deluxe socket 939,Geforce 6600GT 128 mb ddr3,1 GB ram
jj, holt vyvoj sa neda zastavit.. a takto to pojde dalej a dalej
no co mozeme sa len tesit...
no co mozeme sa len tesit...
CPUAMD643200+ 2500mhzCHLADICZEROtherm BTF95 pasivRAM1gb APACER 400mhzMBAsrock K8SLIZVUKonboardREPROGenius 1+1HDD250gb samsung sata2 16mb cache+Nexus DiskTwinROMASUS DRW 1608P2SGPUGygabite G7600gt 256gddr3 128bit pasiv Pci-EPSUFRONTIER 400wSKRINKAYesico Openair Black+2xXILENCE Pro Fan XPF 120Lred+Katoda Twin-Set CervenaMONITOR19" CRT Belinea 106055MYSLogitech cordless desktop LX 700KLAVESNICALogitech cordless desktop LX 700PODLOZKAAllsop blue led
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Samozrejme to nebude mat nic nove, ako sme si u AMD v poslednej dobre zvykli.
Ja sa musim trapit s mojou zastaralou a nevykonnou zostavou, som ja hlupak, ze som nekupil AM2 a kupil som tu pomalu 939...
Vykon by mi stupol minimalne o 50%, lebo...lebo...neviem preco...to je vlastne fuk. Hlavne ze je AM2 nove (teda dobre,rychle blablabla). :RLOL:
Ja sa musim trapit s mojou zastaralou a nevykonnou zostavou, som ja hlupak, ze som nekupil AM2 a kupil som tu pomalu 939...
Vykon by mi stupol minimalne o 50%, lebo...lebo...neviem preco...to je vlastne fuk. Hlavne ze je AM2 nove (teda dobre,rychle blablabla). :RLOL:
Spoiler: ukázať
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
To mal byt sarkazmus. Vies, vela ludi sa tu ide pojasit z "noveho, vykonneho" atd AM2, pritom neprinasa NIC nove a vykon je rovnaky ako pri 939. A tie DDR2 pamate, no hroza...
Spoiler: ukázať
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
najprv si nieco nastuduj o procesoroch a potom mozes rozdavat rady..rozdiely:
zacal by som spotrebou a vyzarovanym teplom...tvoje San Diego ma cca 85W/60A...3800+ do AM2 ma 62W/44A...to znamena mensie naroky na chladenie, dlhsia zivotnost, vacsia sanca na lepsie pretaktovanie a v neposlednej rade mensie ucty za elektricku energiu...a to nehovorim o rade EE, kde sa to pohybuje okolo 35W...dokonca su niektore kusky pre AM2 nastavene na 1,25V vcore...
dalej by som spomenul nove technologie: virtualizacna technologia Pacifica alebo bezpecnostna Presidio...
dalej vylepsene setriace rezimy s viacej PStates...
ked si k tomu pripocitas vsetky novinky v chipsetoch, doskach, integrovana digitalna napajacia kaskada a neviem co este, je procesor do AM2 jasnym kandidatom pri kupe noveho pocitaca...
socket 939 teraz kupi, len ten co do toho nevidi...najlepsie niekde v tesku.
zacal by som spotrebou a vyzarovanym teplom...tvoje San Diego ma cca 85W/60A...3800+ do AM2 ma 62W/44A...to znamena mensie naroky na chladenie, dlhsia zivotnost, vacsia sanca na lepsie pretaktovanie a v neposlednej rade mensie ucty za elektricku energiu...a to nehovorim o rade EE, kde sa to pohybuje okolo 35W...dokonca su niektore kusky pre AM2 nastavene na 1,25V vcore...
dalej by som spomenul nove technologie: virtualizacna technologia Pacifica alebo bezpecnostna Presidio...
dalej vylepsene setriace rezimy s viacej PStates...
ked si k tomu pripocitas vsetky novinky v chipsetoch, doskach, integrovana digitalna napajacia kaskada a neviem co este, je procesor do AM2 jasnym kandidatom pri kupe noveho pocitaca...
socket 939 teraz kupi, len ten co do toho nevidi...najlepsie niekde v tesku.
Naposledy upravil/-a killswitch v St 12. Júl, 2006, 11:10, upravené celkom 1 krát.
hm
kamo...
ty si odbornik
1. naozaj konecne viem co je nove - ide hlavne o nizsiu spotrebu, co je cool... ale VYKON nieje navyse ziadny oproti 939
2. ked si taky odbornik sprav si citatelnejsi a prehladnejsi podpis, nevidim na to...
ty si odbornik
1. naozaj konecne viem co je nove - ide hlavne o nizsiu spotrebu, co je cool... ale VYKON nieje navyse ziadny oproti 939
2. ked si taky odbornik sprav si citatelnejsi a prehladnejsi podpis, nevidim na to...
Mno ja si myslim, ze AMD bude castejsie teraz vylepsovat a implementovat nove technologie ako spotreba, vyzarovanie tepla atd atd...
frekvencia sa da jednoducho dohnat,....
Aj tak podla mna je zbytocne kupovat hned najhorucejsie novinky, ja si radsej pockam nejaky ten mesiac, kym sa to udomacni a vychytaju vsetky bugy...
frekvencia sa da jednoducho dohnat,....
Aj tak podla mna je zbytocne kupovat hned najhorucejsie novinky, ja si radsej pockam nejaky ten mesiac, kym sa to udomacni a vychytaju vsetky bugy...
CPUAMD643200+ 2500mhzCHLADICZEROtherm BTF95 pasivRAM1gb APACER 400mhzMBAsrock K8SLIZVUKonboardREPROGenius 1+1HDD250gb samsung sata2 16mb cache+Nexus DiskTwinROMASUS DRW 1608P2SGPUGygabite G7600gt 256gddr3 128bit pasiv Pci-EPSUFRONTIER 400wSKRINKAYesico Openair Black+2xXILENCE Pro Fan XPF 120Lred+Katoda Twin-Set CervenaMONITOR19" CRT Belinea 106055MYSLogitech cordless desktop LX 700KLAVESNICALogitech cordless desktop LX 700PODLOZKAAllsop blue led
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
ja nevravim, ze mate prejst so socketu 939 na AM2...ale ak staviate novy pocitac, tak jednoznacne AM2. ma totiz vsetko co ma aj 939 a este nieco navyse...je to pre vas malo?
2andynko: to bolo na mna? lebo vobec neviem identifikovat, ci sa jedna o ironiu...
2andynko: to bolo na mna? lebo vobec neviem identifikovat, ci sa jedna o ironiu...
no spotreba a vyzarovane teplo su aspon pre mna dolezite...a myslim, ze pokial bude Pacifica fungovat dobre, mozes mat jeden OS na browsovanie a podobne, a druhy, krasne cisty,na pracu bez netu bez vselijakej havede..cize nic..