Ahojte, pls. chcem sa opýtať či náhodou niekto nevie ako rozchodiť tlačiareň
HP laserjet 1000 series na win 8 64 bit, keďže nie je na ňu driver myslím ani do win 7 a ani do win 8 64bit.
Možnosť ako nainštalovať dva operačné systémy a virtual PC 2007 do PC /XP + win 8/ by som nateraz opomenul.
Naozaj sa nedá rozchodiť inak?
tlačiareň HP lasetjet 1000 series vs win 8 64 bit
Re: tlačiareň HP lasetjet 1000 series vs win 8 64 bit
Na win7 si ju instaloal?
Lebo tam mi to bezi v pohode, ale na win8 som neskusal..
ani na win 7 som ju nenainštaloval, stále aj podla navodu z youtube mi hlasil ovladač že nepodporuje 64 bit verziu windows.Vetec napísal:Na win7 si ju instaloal?
pls. ak ti šlape pod win7 64bit verzii, tak mi porad ako na to a skúsim vo win 8.
stále riešime problém 32 bit win a 64 bit win. dík
Mne bezi LJ1100 na 32bit W7. Na firemnom ntbk mam W7 64bit, tak to skusim aj tam..
Pripojenu k pc ju mam cez redukciu parallel/usb
Pripojenu k pc ju mam cez redukciu parallel/usb
a sakra.. reku to idem skusit a kuk do tasky a notas v praci (cez tyzden si ho nie vzdy beravam, i ked to kilovy ultrabook).
Tak teda az v pondelok.. ak nahodou dovtedy nenajdes riesenie..
Tak teda az v pondelok.. ak nahodou dovtedy nenajdes riesenie..
Nevadí, pls ozvi sa v pondelok.
ja som vyskúšal asi 50 riešení z celého sveta a prd....ale popozerám aj ja
ja som vyskúšal asi 50 riešení z celého sveta a prd....ale popozerám aj ja
no, po pripojeni USB do notasu (LJ1100 pripajam zez redukciu LPT/USB) mi deteklo LJ1100 a ze ready to use.. a normalne tlaci..
nie som isty, ci som ju uz predtym niekedy instaloval.. kazopadne instalujem ju do win7 cez windows update.
Devices and Printers - Add printer, Port LPT, nasledne zvolim Windows update (niekedy treba cakat aj cca 2min) a v zozname vyberiem HP (nie Hewlett Packard) a vpravo model LaserJet 1100 (MS) a takto mi to funguje..
OS Win7 64b/32b (na oboch mi to funguje rovnako - na tom, co v podpise).
nie som isty, ci som ju uz predtym niekedy instaloval.. kazopadne instalujem ju do win7 cez windows update.
Devices and Printers - Add printer, Port LPT, nasledne zvolim Windows update (niekedy treba cakat aj cca 2min) a v zozname vyberiem HP (nie Hewlett Packard) a vpravo model LaserJet 1100 (MS) a takto mi to funguje..
OS Win7 64b/32b (na oboch mi to funguje rovnako - na tom, co v podpise).