Neviem kam to presne zaradit, ale popisem problem. pc mi zacal zamrzat a po chvilke obcas stacilo 5minut od zapnutia proste kurzor mysky zamrzol a pc sa nedal vypnut inak ako sietovo. Vymena mysky, preinstal os na formnatovany hdd, preinstal systemu z xp na win 7. Uplne nanovo naformat hdd nainstal win 7 a stale to robi. Chvila zamrzne to. CHybu hdd alebo ram pameti nevypisuje, v nudzovom rezime bez ovladacov pc nezamrzne. PC zamrzol aj po nainstalovani cistej instalacii win 7, bez doinstalovania ovladacov k doske a grafike.
Vie niekto poradit v com moze byt problem, ked pc v nudzovom rezime ide a v normalnom po chvilke zamrzne.
mrznutie pc aj s novym instal win 7
- hopkok
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
Re: mrznutie pc aj s novym instal win 7
co tak napisat ake PC
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
si zistil ako? cim si testoval?kenvele napísal:CHybu hdd alebo ram pameti nevypisuje
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- Tom2871989
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Rovnaky problem som mal so s775 vymena dosky CPU a RAM a problem zmizol. RAM som vylucil lebo MEMTEST bezal v pohode par hodin rovnako aj OCCT a furmark, teda v zatazi to nemrzlo ani po hodine a viac iba v hrach tak do 30min.
BIOS na doske máš najnovší ? Vyresetovaný ?
Aké máš teploty CPU a grafiky ?
RAM sú rovnaké ? Skús len po jednej ramke
Otestuj procesor a grafiku programany OCCT a FURMARK
Ale aj tak by si mohol presne popísať , aké máš komponenty v PC.
Aké máš teploty CPU a grafiky ?
RAM sú rovnaké ? Skús len po jednej ramke
Otestuj procesor a grafiku programany OCCT a FURMARK
Ale aj tak by si mohol presne popísať , aké máš komponenty v PC.
pc je starsi a vsetko islo ok, bol tam win xp a zacal zamrzat, ramky som skusal vybrat po jednej, idu..na hdd som urobil cistu instalaciu win 7, opet problem ako pri xp...chvilu ide a zamrzne. v nudzovom rezime to nerobi. hdd som naformatoval a nejde mi ani tak o pc, ale potreboval by som obnovit data z naformatovaneho hdd. pozeral som program get data back, bohuzial len v nudzovom rezime lebo v normal rezime mi to hned zamrzne. pred spustenim kontrola a oprava hdd, ziadne chyby nevypisuje. neviem co mohlo odist a neviem ako obnovit data z hdd