Zdravím , zakúpil som si nový HDD a nanovo nainštaloval WIN7 po nainštalovaní všetkých driverov mi net ide 20kb/s a ping je okolo 1000ms, skúšal som iné drivre na sieťovú kartu a do konca aj cez DriverFinder, všetko aktuálne ale stále nič, na nete som našiel že sa to občas stáva ale žiadne riešenie som nenašiel, antivírus som odinštaloval, vypol som aj firewall, som pripojený rovno na sieť a keď zapojím starý HDD na ktorom mám ten isty OS aj driver na sietovú všetko je ok.
Tuší niekto kde môže byt chyba?
Dakujem.
Pomalý net s novým HDD
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Re: Pomalý net s novým HDD
netaha ti nahodou na pozadi aktualizacie ? vyskusaj nieco z nirsoft/sysinternals na kontrolu co ti zerie siet
Spoiler: ukázať
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Tak tu bude kazda rada draha
Naklonoval by som stare win na novy hdd
Predpokladam ale ze iba zblbla instalacia co sa naprava tazko
Naklonoval by som stare win na novy hdd
Predpokladam ale ze iba zblbla instalacia co sa naprava tazko
Spoiler: ukázať
- nimh
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Apr, 2010, 12:03
tak ako dexter pisal neriesit a sklonovat stare na nove.ak je to jedine co ti zadrhava tak to odporucam tiez.skus nic nestratis.
CPU: AMD APU A10-6800K RAM: 4x4GB Kingston HyperX Beast 2133MHz MB: ASUS A88X-PRO SSD: SAMSUNG 850 PRO 1TB, HDD: WD RED spolu 12TB VGA: ASUS R9270X-DC2T-2GD5 PIECKA: SAMSUNG MONITOR: PHILIPS model 234E5, OS: Windows 10 64bit, UPS: APC ES-700
Nie aktualizácie nebežia žiadne, ani nič na pozadí čo by zaťažovalo sieť, sklonovať staré HDD by som nechcel už je staré je tam strašne vela bordelu, už potrebuje reinštal a hlavne je tam len 32bit verzia mám teda skúsiť nainštalovať aspoň win znovu?
- nimh
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Apr, 2010, 12:03
za pokus to stoji.format a cita istalacka znova
tak ako si dopadol?
tak ako si dopadol?
CPU: AMD APU A10-6800K RAM: 4x4GB Kingston HyperX Beast 2133MHz MB: ASUS A88X-PRO SSD: SAMSUNG 850 PRO 1TB, HDD: WD RED spolu 12TB VGA: ASUS R9270X-DC2T-2GD5 PIECKA: SAMSUNG MONITOR: PHILIPS model 234E5, OS: Windows 10 64bit, UPS: APC ES-700