Napajanie kupenej dosky 8x12V
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 21. Jan, 2014, 22:04
Napajanie kupenej dosky 8x12V
Ahoj kupil som novu dosku a ma tam napajanie 8x12v a 24pin, stara mala len 4x12V. Dufam, ze zdroj ma dobre kable a bude to pasovat, posielam foto pls o rychlu odpoved. TNX!!!

- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Re: Napajanie kupenej dosky 8x12V
Na foto mas ak sa nemylim 2x 6+2pin a 2x4pin, ten 2x4pin zapojis do 8 pinovej diery na doske. Mohol si radsej poslat znacku a typ zdroja ako foto 

Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
Nastastie to islo, ale mam iny problem. DVDROM ma len ten velky kábel tusim je to PATA a na doska take nic nie je takze ju nemam kde zapojit....k0rben napísal:Na foto mas ak sa nemylim 2x 6+2pin a 2x4pin, ten 2x4pin zapojis do 8 pinovej diery na doske. Mohol si radsej poslat znacku a typ zdroja ako foto
Ale mam este jeden velky problem, HDD mam rozdeleny na 2 casti C:, D:, C je tam system a vela rozrobenych veci, ktore som nemal kedy skopirovat na D, takze nechcem C sformatovat, potrebujem najskor zalohovat, WINDOWS mi nenabehne asi koli povodným zlym ovladacom (pc sa pokazil a nemal som kedy zalohovat a odinstalovat...)
takze otazka znie: Je nejaka verzia WIN ktorú mozem nabootovat priamo z UBS aspon nudzovy rezim alebo nieco podobne aby som vedel preniest veci z C na D a potom ju uz mozem aj sformatovat kludne....
???
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
neviem ci sa ti viac neoplati kupit novu mechaniku alebo potom redukciu asi nieco take http://datacomp.sk/kabel-redukce-ze-ser ... ukWLNJ5Pvk
ak nic nenabehne tak skus Linux z USB a zalohovat co treba

-
- Nový používateľ
Vyriesene!! Ale je tu dalsi problemos, kedze mi nejde DVD romka tak neviem pouzit DVD ku doske kde su ovladace na windows ani Google mi nic nenasiel pre chipset 990X SB950 asus ???d3Xter napísal:neviem ci sa ti viac neoplati kupit novu mechaniku alebo potom redukciu asi nieco take http://datacomp.sk/kabel-redukce-ze-ser ... ukWLNJ5Pvk
Uz som asi nasiel nieco